• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, detaliu secret despre fosta soție! Cum este trecută în acte Monica Gabor după căsătoria cu Mr.Pink

Irinel Columbeanu, detaliu secret despre fosta soție! Cum este trecută în acte Monica Gabor după căsătoria cu Mr.Pink

Irinel Columbeanu, detaliu secret despre fosta soție! Cum este trecută în acte Monica Gabor după căsătoria cu Mr.Pink

Din cauza situației financiare dificile cu care se confruntă, fostul miliardar de la Izvorani a decis să se mute la un azil de bătrâni. Bolnav, singur și falit, Irinel Columbeanu speră că va fi vizitat de fiica sa și de fosta soție, Monica Gabor, despre care a făcut noi dezvăluiri neașteptate.

Gallery

​Problemele s-au ținut lanț de Irinel Columbeanu în ultimii ani. Fostul miliardar de la Izvorani s-a ales cu datorii imense la bancă, a suferit două AVC-uri, iar de curând a ajuns la un cămin de bătrâni, pe care nu îl poate plăti cu pensia sa de 2000 de lei. Afaceristul nu are deloc o situație bună, însă continuă să spere că va fi vizitat, la un moment dat, de unica sa fiică, Irinuca, dar și de fosta soție, Monica Gabor. Despre actuala parteneră a lui Mr.Pink a făcut o serie de mărturisiri complet neașteptate, una dintre ele având legătură cu numele din actele sale după ce s-a căsătorit cu afaceristul chinez.

Cum este trecută în acte Monica Gabor după căsătoria cu Mr.Pink

Cu o pensie foarte mică și cheltuielile mari pentru medicamente, Irinel Columbeanu a precizat, în cadrul unei emisiuni, că nu se poate descurca singur. Cea care i-a sărit prima în ajutor a fost fiica lui, care i-a trimis 200 de dolari din banii ei strânși în America.

Întrebat cum se mai înțelege cu fosta soție, Irinel Columbeanu a mărturisit că în urmă cu doar câteva luni a fost plecat în America, acolo unde a petrecut timp prețios atât cu ea, cât și cu fiica lor și actualul soț al Monicăi, Mr.Pink.

Mai mult, fostul afacerist a menționat numele pe care îl poartă Monica Gabor după căsătoria cu afaceristul chinez, anume Monica Wancsuo.

​Sursă foto: Instagram/ Captură video Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni