• PRO TV
  • Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul hialuronic din buze. Internauții sunt suspicioși

Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul hialuronic din buze. Internauții sunt suspicioși

Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul hialuronic din buze. Internauții sunt suspicioși

Brigitte Pastramă a făcut multe schimbări în viața ei de când s-a mutat în Dubai. A renunțat la extensiile de păr, genele false și acidul din buze și are cheltuieli mai mici decât avea în România.

Gallery

Soția lui Florin Pastramă redescoperă naturalețea, după o serie lungă de intervenții estetice pe care și le-a asumat de-a lungul anilor. Brigitte Pastramă dezvăluia în vara acestui an că se bucură de „mai mult succes” după ce și-a scos extensiile de păr, genele false și acidul hialuronic din buze.

Într-un clip recent postat pe contul de Instagram, Brigitte Pastramă a primit reacții total diferite de la urmăritorii ei. Intervenția la nivelul buzelor nu se vede deloc, iar acestea par la fel de mari ca înainte.

Buze prea mari pentru volumul feței; ești f caraghioasă”, a comentat cineva.

Sânt buzele mai mari decât obraji nu mă pot uita mai decent era mult mai frumos (sic!)”, a scris altcineva.

Alți urmăritori sunt de părere că Brigitte a făcut treabă bună și că nu are motive să plece urechea la cei care o critică.

Ești mai frumoasă fără filtru. Nici așa nu e rău deloc. Frumoasă te-ai născut! Felicitări!”.

Oricum, la vârsta ta, dai clasă la Divele din showbiz. Ești superbă”. Vezi VIDEO mai jos!

Brigitte Pastramă și-a luat casă în Dubai

La începutul acestui an, Brigitte își anunța fanii de pe rețelele sociale că și-a cumpărat o proprietate în Dubai, visul ei de mulți ani. Fosta concurentă de la Ferma a explicat că a făcut acest pas pentru că își dorește o educație mai bună pentru fiica ei, pe care vrea să o țină departe de un anturaj nepotrivit.

400.000 de euro a costat-o locuința, iar Brigitte Pastramă le-a făcut fanilor un tur virtual al vilei, situată într-o zonă centrală a orașului Dubai.

Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, a declarat Brigitte pentru Click.ro.

Fotografii: brigitte_pastrama

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni