• PRO TV
  • Din ce face acum bani Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a crezut niciodată ca va ajunge în această situație

Din ce face acum bani Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a crezut niciodată ca va ajunge în această situație

Din ce face acum bani Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a crezut niciodată ca va ajunge în această situație
Sursa: Captură video YouTube

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai înstăriți oameni din țara noastră și cheltuia banii cât ar clipi, fără să știe că, în doar câțiva ani, singura lui sursă de venit avea să fie o sumă de doar 2.000 de lei.

Gallery

​După ce a ajuns la azil, s-a aflat care este singura sursă de venit a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar din Izvorani a ajuns într-un punct ce pare imposibil, dacă ne raportăm la luxul în care trăia în urmă cu ceva timp.

Care este sursa de venit a lui Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor are problemele din ce în ce mai mari în ultima perioadă și multe dintre ele ar fi fost evitate, dacă ar mai fi avut banii de care se bucura în trecut. În prezent, singura sursă de venit a lui Columbeanu este pensia sa, care ar fi trece puțin de 2.000 de lei.

Tocmai din această cauză, au apărut și problemele în ceea ce privește azilul în care a ales să stea. Pentru o lună, fostul milionar trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 2.000 și 3.000 de lei. Proprietarul azilului, un bun prieten de-ai lui Columbeanu, a mărturisit că, deși nu are bani, îl poate ține o lună sau două, dar, pentru restul perioadei, trebuie să își permită să plătească.

Mai mult decât atât, fostul om de afaceri are nevoie și de pastile, dar și de un tratament mai complex, care costă și el destul de mult. Prin urmare, are nevoie de ajutorul celor apropiați, care s-au oferit să îi ofere, lunar, o sumă de bani, pentru a se putea întreține.

Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a înrăutățit serios în ultima vreme și, în decurs de aproximativ un an, a suferit două accidente vasculare. Din cauza lor, fostul afacerist are nevoie de îngrijiri atente și trebuie monitorizat.

„Este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate”, a declarat patronul azilului, conform unui site de știri.

 

 Sursa foto: Instagram, Facebook, Captură Video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni