• PRO TV
  • O femeie de 104 ani a murit la doar câteva zile după ce a sărit cu parașuta și a spart un record de Guinness Book

O femeie de 104 ani a murit la doar câteva zile după ce a sărit cu parașuta și a spart un record de Guinness Book

O femeie de 104 ani a murit la doar câteva zile după ce a sărit cu parașuta și a spart un record de Guinness Book

Pe 1 octombrie, la vârsta de 104 ani, Dorothy Hoffner a sărit cu parașuta în tandem, faptă care o făcea eligibilă pentru Guinness World Records, drept cea mai bătrână persoană care a sărit vreodată dintr-un avion. Aceasta a murit, din păcate, acum două zile.

Gallery

Femeia, în vârstă de 104 ani, din Illinois, a murit înainte să afle dacă curajul ei o vă înscrie în Cartea Recordurilor.

Prietenul ei apropiat, Joe Conant, spune că femeia a fost găsită fără viață de către angajații de la căminul pentru seniori Brookdale Lake View. Dorothy ar fi murit în somn.

Conant, care este asistent medical, a mărturisit că a cunoscut-o pe Hofnner - căreia îi spunea Mamaie la cererea ei - acum câțiva ani când lucra ca îngrijitor pentru un alt centru de bătrâni. Acesta spune că femeia avea o energie extraordinară și o minte clară.

”Este neobosită. Nu era genul care să tragă un pui de somn la prânz sau să nu apară la cină. Era tot timpul prezentă. Continua să fie cât se poate de activă”.

Pe 1 octombrie, Dorothy Hoffner a sărit cu parașuta dintr-un avion, de la o înălțime de 4100 de metri, fapt care este foarte probabil să o consemneze în Cartea Recordurilor.

Foto: Profimediaimages.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni