• PRO TV
  • Ruby a plecat din Israel, după mai multe zile în care a fost blocată, în Tel Aviv: „Dacă te împușcau?”. Artista a dormit în buncăr, de frică

Ruby a plecat din Israel, după mai multe zile în care a fost blocată, în Tel Aviv: „Dacă te împușcau?”. Artista a dormit în buncăr, de frică

Ruby a plecat din Israel, după mai multe zile în care a fost blocată, în Tel Aviv: „Dacă te împușcau?”. Artista a dormit în buncăr, de frică
Sursa: Instagram

Ruby s-a numărat printre românii aflați în Israel, în momentul în care a început războiul. Artista a reușit să revină în România, după câteva zile în care a rămas blocată, în unul dintre orașele vizate.

 

Gallery

​Ruby a ajuns cu bine în România, după ce a trecut prin clipe de groază din cauza războiului început în Israel. Aceasta a petrecut mai multe nopți în buncăr, după ce bombele au început să explodeze una câte una.

Ruby s-a întors din Israel, după ce a început războiul

Ruby se afla în Israel, deoarece voia să ia parte la concertul pe care Bruno Mars ar fi trebuit să îl susțină acolo. Cea mai fericită a fost bunica lui Ruby, care s-a închinat, văzându-și nepoata înapoi, teafără și nevătămată.

Imediat cum a intrat pe ușă, Ruby a fost îmbrățișată, iar bunica ei a recunoscut că i-au trecut prin cap cele mai rele gânduri. „Mânca-te-ar mamaia de frumoasă! Ești frumoasă! Dacă te împușcau ăia? Dacă luai foc acolo?”, a spus bunica lui Ruby.

Ruby a dormit în buncăr mai multe nopți

În perioada în care a rămas blocată în Israel, Ruby le-a povestit fanilor despre clipele de groază prin care trece. Aceasta a mărturisit că a ales să doarmă în buncăr, deși, în Tel Aviv, nu se mai auzise nicio sirenă care să anunțe vreun pericol.

„Deci este alertă, este stare de război. Aici a început războiul de dimineață. 5.000 de rachete. (...) Toată lumea e în panică. Deci am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim este dormitorul. Are două uși, fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, nu înțeleg ce, cum. Dacă se aud sirenele iar să intram în buncăr”, a declarat aceasta, pe contul ei de Instagram.

Printre vedetele care se aflau în Israel, în momentul în care războiul a început, se numără și Ana Baniciu și Raluka. Cele două au reușit să se întoarcă în România, după ce au fost nevoite să coboare în buncăr, de mai multe ori, din cauza bombardamentelor.

Sursa foto: Instagram I rubyishot

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni