• PRO TV
  • Andreea Marin, apariție ravisantă la o gală caritabilă din Moldova: „Mereu plină de splendoare! Felicitări, sunteți un exemplu!”

Andreea Marin, apariție ravisantă la o gală caritabilă din Moldova: „Mereu plină de splendoare! Felicitări, sunteți un exemplu!”

Andreea Marin, apariție ravisantă la o gală caritabilă din Moldova: „Mereu plină de splendoare! Felicitări, sunteți un exemplu!”

Zilele trecute, Andreea Marin a fost gazda galei „Frumusețe fără limite”, eveniment dedicat învingătorilor cu dizabilități. Gala care se află la cea de-a doua ediție a avut loc la Palatul Republicii din Chișinău.

„Singura dizabilitate a omului este incapacitatea de a se iubi!”, a fost sloganul evenimentului social-caritabil, care a adus în prim-plan poveștile de viață a mai multor persoane cu dizabilități.

Gallery

Participanții au defilat în creațiile designerilor autohtoni și au fost însoțiți pe scenă de persoane cu notorietate din diverse categorii.

Gala a fost organizată de Fundația de binefacere MCharity, iar Andreea Marin a fost gazda impresionantului eveniment. Vedeta a oferit o lecție de eleganță și bun-gust cu alegerea vestimentară.

Andreea a fost impecabilă din cap până în picioare și a impresionat audiența cu o rochie roșie din paiete. Vedeta a postat câteva imagini de la eveniment și pe contul de socializare, acolo unde a postat și un mesaj emoționant.

Ce destine s-au dezvăluit în lumina reflectoarelor! Ce lecții de viață extraordinare! Ce emoții au declanșat în noi toți!

Diagnostic la naștere: paralizie cerebrală. Acum, un om model la maturitate, ne inspiră prin fiecare cuvânt.

Accident pe trecerea de pietoni, ambele picioare amputate. Acum, o femeie exemplu în societate, luptând pentru drepturile celorlalți.

Căzut de la etajul 4 al clădirii sale. Născută cu sindrom down. Lovită cu mașina de fostul soț, având copilul de 2 ani în brațe, acum în scaunul cu rotile, soțul fugar nepedepsit de lege, până azi… ce realități tulburătoare! Și ce oameni-model, ce nu se lasă doborâți, pentru ei “nu există nu se poate”! Ce onoare să-i văd aseară cu cartea mea în mână, să înțeleg cât contează o motivație pentru viață! Ce sens tainic au toate…”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram.

Vedeta a fost asaltată de complimente din partea urmăritorilor. Aceștia au felicitat-o atât pentru apariția deosebită, dar și pentru proiectele de suflet în care se implică și pentru poveștile pe care le face cunoscute publicului.

„Ești un om minunat!”, „Sunteți atât de frumoasă”, „Ești superbă, te admir!” , „Respect. Frumoasă, naturală și angelica.  Chipul unui om luptător! Cu multe, chiar foarte multe proiecte, cu reușite ... Jos pălăria”,  „Da, viața bate filmul! Felicitări pentru tot ce faceți, inspirați, transmiteți…”, „Felicitări,  Sunteți un exemplu!”, „Impresionant, felicitări pentru că sunteți mereu acolo unde este nevoie de dumneavoastră”, „Mereu plină de splendoare ca raza de soare. Aveți o frumusețe deosebită”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Andreei.

Fotografii: Instagram @AndreeaMarinRomania

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni