• PRO TV
  • Poartă ochelari cu lentile groase și costum de lână. Angelina Jolie, de nerecunoscut în rolul sopranei Maria Callas

Poartă ochelari cu lentile groase și costum de lână. Angelina Jolie, de nerecunoscut în rolul sopranei Maria Callas

Poartă ochelari cu lentile groase și costum de lână. Angelina Jolie, de nerecunoscut în rolul sopranei Maria Callas

Angelina Jolie este transformată total în filmul „Maria”, regizat de Pablo Larraín. Actrița joacă rolul legendarei soliste de operă Maria Callas, într-un film biografic, potrivit Deadline.

Noul film al regizorului originar din Chile „va explora viaţa legendarei şi controversatei soliste de operă, ce este deseori descrisă drept prima divă”. Bazându-se pe relatări adevărate, filmul „Maria” va spune povestea tumultoasă și tragică a celei mai mari cântărețe de operă din lume, în ultimele ei zile de viață la Paris, în anul 1970. Filmările sunt în desfășurare și vor dura opt săptămâni la Paris, Grecia, Budapesta și Milano.

Gallery

​Angelina Jolie este aproape de nerecunoscut. Actrița poartă ochelari cu lentile groase și un costum din lână. Mai multe imagini, surprinse pe străzile din capitala Franței, au fost postate pe paginile de socializare ale fanilor. (Vezi galeria foto de mai sus)

În film vor mai juca: Pierfrancesco Favino (The Hummingbird), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep), Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) și Valeria Golino (Portrait of a Lady on Fire), scrie deadline.com

Maria Callas a primit recunoaşterea internaţională în 1947, pentru interpretarea din "La Gioconda" de Amilcare Ponchielli, la Festivalul de la Verona. În perioada de glorie, soprana Maria Callas era recompensată cu 100.000 mărci pentru un spectacol. În 1957, l-a cunoscut pe magnatul grec Aristotel Onassis, cu care a trăit o pasionantă poveste de dragoste. A murit la 16 septembrie 1977, la 53 de ani, în locuinţa sa din Paris, în urma unui atac de cord, scrie agerpres.ro/

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ angelinajoliekl

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni