• PRO TV
  • Din ce face bani Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu. Adolescenta a făcut câteva mii de euro dintr-un tun

Din ce face bani Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu. Adolescenta a făcut câteva mii de euro dintr-un tun

Din ce face bani Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu. Adolescenta a făcut câteva mii de euro dintr-un tun

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, face bani frumoși, chiar dacă are doar 16 ani. Deși Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink au o situație financiară mai mult decât bună, adolescenta își câștigă proprii bani.

 

Gallery

​Monica Gabor are motive să fie o mamă mândră, deoarece Irinuca își câștigă proprii bani, de ceva timp. Aceasta face bani frumoși chiar din pasiunea pe care o are, ceea ce îi aduce atât o satisfacție mare, cât și un motiv de bucurie.

Irinuca face mii de euro pe lună din tablouri

Irinuca este pasionată din pictat și a decis să transforme acest lucru într-o mică afacere, care îi aduce venituri impresionante, ținând cont de vârsta pe care o are. Adolescenta a fost încurajată să își dezvolte această pasiune, decizie care s-a dovedit a fi una prielnică ei.

Mai exact, Irinuca pictează tablouri pe care, mai apoi, le vinde. Fiica fostului om de afaceri de la Izvorani a participat chiar și la primul ei vernisaj, în țara noastră, unde și-a expus câteva tablouri. Cererea nu a întârziat, iar unul dintre tablouri a fost achiziționat pentru câteva mii de euro.

În cadrul unui interviu acordat la acea vreme de Irinel Columbeanu, acesta a mărturisit că tabloul a fost cumpărat de o femeie din străinătate, pentru o sumă frumușică. „Irina are câteva zeci de tablouri ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram.

A lut cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai declarat fostul milionar.

Atletismul, a doua pasiune a adolescentei

Nu doar pictura i-a surâs Irinucăi, ci și atletismul, făcând câteva antrenamente în fiecare săptămână. Aceasta a reușit să împletească ambele pasiuni și, cu ajutor de pe care beneficiază din partea Monicăi și a lui Mr. Pink, Irinuca poate ajunge foarte departe.

De multe ori, Irinel Columbeanu a recunoscut că îi este dor de Irinuca, dar, în același timp, se bucură pentru viața pe care o duce, deoarece știe că el nu mai are posibilitatea să îi ofere tot ceea ce are în prezent.

Sursa foto: Instagram I monicagabor888/ Facebook/ Captură video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni