• PRO TV
  • Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu secret, în vârstă de 10 ani. Artista l-a cunoscut deja

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu secret, în vârstă de 10 ani. Artista l-a cunoscut deja

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu secret, în vârstă de 10 ani. Artista l-a cunoscut deja

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu în vârstă de 10 ani, pe care l-a ținut ascuns în tot acest timp. Artista și fiicele ei l-au cunoscut deja pe Luca, fiul tenismenului dintr-o relație anterioară.

Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, însă relația lor pare a fi cât se poate de serioasă. Artista l-a cunoscut deja pe fiul secret al sportivului, dintr-o relație anterioară.

Gallery

Cum se înețelege Victor Cornea cu fiul său 

Victor Cornea are un fiu, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară. Informația a fost confirmată chiar de celebrul tenismen și a precizat că iubita lui, Andreea Bălan, știe de existența lui.

Acesta a mai dezvăluit că are o relație bună cu fiul său, dar și cu mama lui. Luca locuiește în București, alături de mama lui și joacă fotbal.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin, a declarat Victor Cornea pentru Cancan.

Fiul lui Victor Cornea se înțelege foarte bine cu fiicele Andreei Bălan:

”Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a mai spus Victor Cornea.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni