• PRO TV
  • Declarațiile ironice ale lui Mihai Pascu, în timp ce vorbea despre problemele create de fiul lui: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar”

Declarațiile ironice ale lui Mihai Pascu, în timp ce vorbea despre problemele create de fiul lui: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar”

Declarațiile ironice ale lui Mihai Pascu, în timp ce vorbea despre problemele create de fiul lui: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar”
Sursa: Instagram

Zilele trecute, Mihai Pascu, a făcut mai multe declarații despre fiul său, Vlad Pascu, șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Acesta s-a legat de averea pe care o are și care, în urmă cu mai mulți ani, ar fi fost mai impresionantă.

Gallery

​Mihai Pascu a făcut mai multe declarații despre accidental mortal pe care l-a provocat Vlad Pascu, la finalul lunii august, la 2 Mai. În încercarea de a face o glumă, acesta a vorbit despre bunăstarea lui financiară care, potrivit spuselor sale, este una de invidiat.

Mihai Pascu susține că a fost miliardar

Mihai Pascu a vorbit, fără rețineri, despre banii pe care îi are și care nu sunt deloc puțini la număr. Gluma nu a fost gustată de toată lumea, deoarece a fost considerate nelalocul ei, în contextual în care fiul lui a provocat o adevărată tragedie.

„O să sune foarte prost. Știți că toată lumea să așteaptă să dau niște răspunsurile acelea de multimilionar, da, și o să fac o glumă: știți ce am fost înainte de să fiu milionar? Miliardar”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, Mihai Pascu a ținut să puncteze faptul că fiul său nu a avut foarte mulți bani la dispoziție, așa cum s-a tot vehiculat în ultima perioadă.

Cum justifică Mihai Pascu armele din seif

În urma perchezițiilor realizate în locuința lui Mihai Pascu, au fost descoperite mai multe arme, acesta fiind, în prezent, plasat sub control judiciar din această cauză. Tatăl lui Vlad Pascu susține că armele îi aparțin, fiind vorba de cele cu care a vânat două decenii.

Problemele au apărut, deoarece acesta a uitat codul seifului în care ținea armele, motiv pentru care, trebuie să dea explicații în fața legii, lucru pe care și-l asumă.

„Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifru de la un seif în care ţineam armele (...) N-am putut să îl mai deschid (...)  Ca urmare, răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-a predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare (...)

Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această...nici nu ştiu cum s-o numesc... greşeală. Poate că e prea puţin spus”, a precizat Mihai Pascu.

Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni