• PRO TV
  • Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu l-ar fi prins în brațele unei alte femei: „Am fost doar…”

Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu l-ar fi prins în brațele unei alte femei: „Am fost doar…”

Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu l-ar fi prins în brațele unei alte femei: „Am fost doar…”
Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar posibilitatea unei împăcări a fost imediat data uitării, după ce aceasta l-ar fi prins pe afacerist în brațele unei alte femei.

Gallery

​Și-au spus adio de nenumărate ori până în prezent, dar, de data aceasta, despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să fie fără de întoarcere. O persoană apropiată blondinei a declarat că acesta ar fi fost văzut în brațele unei alte femei.

Cum se apără Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu l-ar fi prins pe Bădălău, după doar trei zile de când luaseră decizia de a merge pe căi diferite, în brațele unei alte femei. Gabi Bădălău nu a așteptat să treacă prea mult timp de la aceste acuzații și a reacționat.

Omul de afaceri a negat faptul că ar avea o relație cu altă femeie, mărturisind că, la evenimentul cu pricina, a mers doar alături de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. „Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”, a spus acesta, conform Cancan.

Bianca Drăgușanu vorbea despre nunta cu Bădălău

Deși se tot împăcau și despărțeau, Bianca Drăgușanu vorbea despre nunta cu Bădălău. Ultimele sale declarații făcute despre marele eveniment dădeau de înțeles că el ar fi putut fi cel căruia să îi spună „da”, deoarece își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se lasă atât de ușor influențată și susține că va ajunge în fața ofițerului de stare civilă doar dacă bărbatul care îi va pune inelul pe deget va fi un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia de afaceri își dorește ca soțul ei să aducă, în viața ei, tot ceea ce o poate mai frumoasă și nici nunta nu va avea loc oriunde, ci într-un loc de poveste. Bianca își dorește să se căsătorească în străinătate, iar, la eveniment, să ia parte persoanele cele mai apropiate.

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea”, a mărturisit aceasta, conform Playtech.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni