• PRO TV
  • „Sunt soția unui milionar și iată pe ce cheltui 1 milion de $ pe săptămână”. Cine e tânăra care a devenit virală pe TikTok pentru stilul de viață opulent

„Sunt soția unui milionar și iată pe ce cheltui 1 milion de $ pe săptămână”. Cine e tânăra care a devenit virală pe TikTok pentru stilul de viață opulent

„Sunt soția unui milionar și iată pe ce cheltui 1 milion de $ pe săptămână”. Cine e tânăra care a devenit virală pe TikTok pentru stilul de viață opulent

Linda Andrade are 23 de ani, locuiește în Dubai și este căsătorită cu un multimilionar în vârstă de 27 de ani.

Clipurile în care tânăra care aspiră să devină medic își prezintă stilul de viață opulent sunt virale pe TikTok, iar internauții au fost șocați când au aflat cât și mai ales pe ce cheltuie femeia sume colosale.

Gallery

„Cum arată o zi din viața unei soții de milionar”, „Ce îmi doresc de la soțul meu milionar”, „Cât am cheltuit într-o zi ca soție de milionar” sau „Motive pentru care ador să fiu soție de milionar” – sunt doar câteva dintre clipurile care s-au viralizat pe TikTok și care făcut-o celebră pe Linda.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Linda Andrade (@lionlindaa)

Tânăra de 23 ani a apărut în paginile mai multor publicații din UK. Linda Andrade împărtășește în mod regulat fotografii și videoclipuri care descriu stilul ei de viață plin de farmec: cine somptuoase, shopping la mall, tratamente scumpe și băuturi în barurile de pe acoperișul zgârie-norilor.

Într-un clip pe care l-a postat recent pe TikTok, Linda le-a arătat urmăritorilor pe ce a cheltuit peste  milion de dolari într-o săptămână.

Tânăra care este originară din California s-a filmat în timp ce făcea shopping în mai multe magazine de lux. Linda și-a achiziționat două poșete Chanel în valoare de 356.214 de dolari. Apoi, soțul ei, Ricky, i-a dat 229.141 de dolari în numerar, pe care i-a folosit pentru o masă copioasă.

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

După masă, Linda a vrut să se răsfețe cu ceva dulce, așa că a cheltuit 7.210 de dolari pe ciocolată. Tânăra a primit de la soțul ei bijuterii aur în valoare de 201.200 de dolari și 52.210 de dolari, „bani de distracție”.

Linda a mai spus că a cheltuit 216.789 de dolari „într-o miercuri oarecare”, dar nu a divulgat alte detalii, scrie Daily Mail.

Tânăra are peste 230.000 de urmăritori pe contul de Instagram și aproape 800.000 de persoane îi urmăresc activitatea de pe TikTok.

„Tu trăiești visul meu!”, „Din ce face soțul tău atâția bani?”, „E real? Nu pot să cred așa ceva!”, „Nu pot să cred că a dat atâția bani pe ciocolată”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.

 Fotografii: Instagram @LionLinda

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni