• PRO TV
  • Părinții victimelor de la 2 Mai, primele reacții după declarațiile lui Mihai Pascu: „Cu banii poți face orice”

Părinții victimelor de la 2 Mai, primele reacții după declarațiile lui Mihai Pascu: „Cu banii poți face orice”

Părinții victimelor de la 2 Mai, primele reacții după declarațiile lui Mihai Pascu: „Cu banii poți face orice”

Declarațiile controversate ale lui Mihai Pascu, tatăl șoferului care a provocat tragedia de la 2 Mai, au stârnit revoltă în rândul părinților tinerilor care și-au pierdut viața.

Gallery

​Judecătorii de la Tribunalul București au schimbat măsura în cazul Mirunei Pascu, din arest preventiv în control judiciar pentru 60 de zile, decizie care a stârnit indignarea părinților celor doi tineri uciși de Vlad Pascu în teribilul accident.

În cadrul unui post TV, tatăl Robertei și-a exprimat teama față de probabilitatea ca Miruna Pascu să-i poată reduce pedeapsa fiului său, având în vedere puterea financiară de care dispune.

„Mai are un copil, să stea în banca ei, numai să accepte adevărul că fi-su este un nenorocit și un criminal. Legea să-și facă treaba ei. Deci, Miruna Pascu, dacă rămâne în control judiciar, ok, să-și crească celălalt copil, dar să stea potolită.

Trăim în România, doamna Miruna are și deține anumiți bani. Cu banii poți face orice. Fierb, nu există zi de la Dumnezeu… Mi-am început serviciul, mă retrag să nu mă vadă turiștii cu care sunt, mă retrag și plâng.

Plâng ca un copil, mă credeți? Dacă într-adevăr s-a întâmplat asemenea minuni, rușine cui a încercat să manipuleze și să pună batista pe tambal”, a declarat Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, potrivit sursei amintite.

Pe de cealaltă parte, tatăl lui Sebi, Valentin Olariu, speră în continuare că justiția își va face treaba și că tânărul șofer care i-a ucis fiul va fi pedepsit pentru faptă.

După ce Mihai Pascu a spus în fața jurnaliștilor că înainte de a fi milionar a fost miliardar, tatăl tânărului care și-a pierdut viața în accident a declarat: „Sper să nu își facă mișculațiile și să îi ofere o pedeapsă mai mică băiatului. Sper asta și chiar mă încred în justiție să îi dea pedeapsa care trebuie și pedeapsa maximă”.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea, Captură YouTube, Facebook, stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni