• PRO TV
  • Cum arată azilul în care a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu. Căminul de lux are lift, camere spațioase și o grădină imensă

Cum arată azilul în care a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu. Căminul de lux are lift, camere spațioase și o grădină imensă

Cum arată azilul în care a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu. Căminul de lux are lift, camere spațioase și o grădină imensă

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil, asta după ce problemele de sănătate și cele financiare au început să-i dea mari bătăi de cap. Iată cum arată azilul în care a ajuns să locuiască.

Fostul om de afaceri se simte foarte bine acum, parcă i s-a luat o piatră de pe inimă, mai ales după ce problemele financiare i-au pus capac.

Gallery

Cine îl vizitează pe Irinel Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu răsuflă ușurat în sfârșit, azilul i-a adus liniștea de care avea nevoie. Se pare că oamenii dragi nu l-au uitat, fosta lui iubită, Oana, l-a vizitat deja la azil.
”Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unui podcast.

Proprietarul căminului de bătrâni, acolo unde s-a mutat Irinel Columbeanu, a oferit primele detalii despre starea lui de când s-a internat la ei.

“Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil și este ok la acest moment.
El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate.”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni, potrivit wowbiz.ro.

Prețul azilului în care stă Irinel Columbeanu ajunge la 3.000-4.000 de lei pe lună

Fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat la azil, după ce problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.
Fostul om de afaceri este mult mai liniștit acum când știe că există cineva care se îngrijește de el.

Prețul azilului în care locuiește acum Irinel Columbeanu ajunge la 3000-4000 de lei pe lună și este dotat cu toate necesitățile. Are lift în interior, fiind un cămin de lux, camerele sunt spațioase, cu grup sanitar propriu, TV, șifonier și paturi ortopedice acționate electric, precum și o grădină imensă.

Din nefericire, Irinel Columbeanu nu-și permite să plătească azilul, însă speră ca va fi ajutat de prietenii din televiziune sau de Gigi Becali.

„Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. 

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două”, a declarat Ion Cassian, portivit sursei citate.

Sursă foto: Captură video Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni