• PRO TV
  • Notele obținute de Călin Donca, în timpul liceului: „Am rămas corigent”. Notele de doi și de patru aproape că au umplut rubrica

Notele obținute de Călin Donca, în timpul liceului: „Am rămas corigent”. Notele de doi și de patru aproape că au umplut rubrica

Notele obținute de Călin Donca, în timpul liceului: „Am rămas corigent”. Notele de doi și de patru aproape că au umplut rubrica
Sursa: Instagram I calindonca

Perioada liceului pare că i-a dat unele bătăi de cap lui Călin Donca, deoarece notele pe care le-a obținut nu au fost cele mai mari. Mai mult decât atât, afaceristul a rămas și corigent, fiind chiar singurul din clasa lui care a trecut prin această situație.

Gallery

În ciuda succesului în afaceri pentru care a devenit cunoscut, în timpul liceului, Călin Donca s-a remarcat prin unele note obținute, dar nu în sens pozitiv. Chiar el le-a arătat catalogul urmăritorilor săi, refuzând, însă, să spună de ce a primit acele note mici.

Călin Donca nu a avut cele mai mari note, în liceu

Călin Donca a participat, în urmă cu ceva timp, la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Cu acest prilej, le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare clasa în care a învățat, dar și catalogul cu notele pe care le-a avut.

Limba Franceză i-a dat ceva bătăi de cap, deoarece, din cauza a patru note de doi, a fost corigent, fiind chiar singurul din clasă care nu a trecut la acea materie. Mai mult decât atât, două note de doi au fost primite chiar în decursul acelei ore, lucru pe care, încă, și-l aduce aminte,

„Iar în catalog, la Limba Franceză, puteți vedea că am primit patru de 2 într-o singură oră. Oare ce credeți că am făcut pentru a merita o asemenea pedeapsă, să rămân corijent în clasa a 12-a, singurul corijent din clasă pe semestrul I. Oare ce puteam face pentru a primi asta?”, a spus acesta, în cadrul unui videoclip postat în mediul online.

@calin.donca

INTALNIREA DE 20 de ani de la terminarea liceului!

♬ original sound - Calin Donca

Fiica lui Călin Donca, mesaj despre tatăl ei

Una dintre fiicele lui Călin Donca a apărut în mediul online, pentru a transmite un mesaj legat de tatăl ei. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa tatălui său, precizând că felul lui de a fi nu are legătură cu părerea pe care oamenii și-au făcut-o despre el, în ultima perioadă.

Fiica cea mare a Oriandei și a lui Călin Donca a mărturisit că afaceristul petrece mereu timp cu ei, dorm împreună, se uită la documentare, ba chiar îi și ajută la teme. De asemenea, cei cinci copii merg cu el peste tot, fiind o persoană minunată, a cărei imagine a fost pătată de acuzațiile primite în ultimele săptămâni.

Sursa foto: Instagram I doncaorianda/ calindonca

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni