• PRO TV
  • Orianda Donca este în doliu. Persoana dragă de la care a trebuit să își ia adio, în timp ce soțul ei se află în spatele gratiilor

Orianda Donca este în doliu. Persoana dragă de la care a trebuit să își ia adio, în timp ce soțul ei se află în spatele gratiilor

Orianda Donca este în doliu. Persoana dragă de la care a trebuit să își ia adio, în timp ce soțul ei se află în spatele gratiilor

Orianda Donca, soția lui Călin Donca, este în doliu, în timp ce soțul ei încă se află în spatele gratiilor. Aceasta a dat vestea cea tristă prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Gallery

​Orianda Donca trece prin cea ma grea perioadă din viața ei, fiind în doliu. Vestea nefastă a venit în perioada în care așteaptă noi vești despre eliberarea soțului ei. Șocul morții persoanei dragi a fost atât de mare, încât a tras un semnal de alarmă în mediul online.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai inteligente zodii. Vezi dacă ești printre nativii înzestrați cu un IQ ridicat

Orianda Donca este în doliu

Zilele trecute, soția milionarului din Brașov a primit o veste cumplită. La doar 50 de ani, unchiul acesteia a făcut infarct și a decedat. Șocul a fost cu atât mai mare, cu cât nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple, motiv pentru care, aceasta a atras atenția asupra vitezei de reacție în aceste momente.

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silviu. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat!

Vă rog din suflet să vă documentați ce să faceți în cazul în care un om cade inconștient. Este diferență majoră de 20 de secunde între viață și moarte”, a postat aceasta pe contul ei de Instagram.

Orianda Donca, nevoită să se împrumute de la prieteni

După ce Călin Donca a fost arestat, problemele au început să apară una câte una pentru familia omului de afaceri. Printre problemele cu care s-au confruntat s-a numărat și blocarea conturilor bancare, iar acest lucru a avut un impact direct asupra celor cinci copii pe care îi au.

Prin urmare, Orianda Donca a fost nevoită să găsească rapid o soluție, pentru a-i putea crește, în continuare. Mai exact, Orianda a trebuit să apeleze la prieteni, cerându-le bani împrumut, până când conturile familiei Donca vor fi deblocate.,

Sursa foto: Instagra I doncaorianda/ calindonca

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni