• PRO TV
  • Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest și plasată sub control judiciar. Ce le-a dezvăluit fiul ei procurorilor DIICOT

Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest și plasată sub control judiciar. Ce le-a dezvăluit fiul ei procurorilor DIICOT

Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest și plasată sub control judiciar. Ce le-a dezvăluit fiul ei procurorilor DIICOT
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Miruna Pascu a fost eliberată din arest și plasată sub control judiciar. Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv după ce a încercat să influențeze mai mulți martori din dosarul tragediei de la 2 Mai.

Judecătorii au decis, luni, să o elibereze pe Miruna Pascu din arest, aceasta urmând să fie plasată sub control judiciar. Mama tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, în care doi tineri studenți și-au găsit sfârșitul, a fost arestată preventiv după ce a încercat să influențeze mai mulți martori din dosar.

Gallery

Miruna Pascu a scăpat de închisoare

Miruna Pascu a fost eliberată din arest. Mama lui Vlad Pascu a primit din partea instanței măsura de control judiciar, însă decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi contestată de DIICOT.

Decizia magistraților a venit la scurt timp după ce Vlad Pascu a vorbit cu procurorii DIICOT și a dat o declarație de recunoaștere în care a oferit detalii despre cum se desfășurau întâlnirile cu prietenii săi, dealeri de droguri, și despre cum consumau substanțe interzise.

Așadar, potrivit actelor din dosar,joi, procurorul de caz a stabilit „disjungerea cauzei față de infracțiunile prevăzute de art.2 alin.1,2 din Legea 143/2000,cu apl.art.13 alin.1 lit.c din Legea 143/2000, art.38 alin.1 C.P., în săvârșirea cărora au fost implicate mai multe persoane încă neidentificate, urmând ca cercetările față de aceste persoane să fie continuate în dosarul nou format”.

Este vorba de articolul care pedepsește „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi” și „dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea/ Facebook/ stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni