• PRO TV
  • S-a aflat adevăratul motiv al despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „El era deja în brațele alteia”

S-a aflat adevăratul motiv al despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „El era deja în brațele alteia”

S-a aflat adevăratul motiv al despărțirii  dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „El era deja în brațele alteia”

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este parcă desprinsă dintr-o telenovelă. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, însă abia acum s-a aflat adevăratul motiv al rupturii dintre ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, timp de trei ani. Recent, cei doi au decis să pună punct relației, fără să dea prea multe detalii despre separarea lor. Ei bine, acum s-a aflat adevăratul motiv al despărțirii.

Gallery

Care este, de fapt, motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Au ieșit la iveală detalii despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că afaceristul și-ar fi găsit alinarea în brațele altei femei, la trei zile de la separare, au dezvăluit surse din anturajul blondinei.

„Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru cancan.ro.

La polul opus, Gabi Bădălău neaga orice aventură amoroasă cu o altă femeie, precizând că a fost alături de cei doi copii la nunta care a avut loc în locația familiei sale din Bragadiru.

„Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”, a declarat Bădălău pentru sursa menționată.

Bianca Drăgușanu a rupt orice legătură cu fostul partener, se pare că aceasta i-ar fi dat block și nu vrea să mai audă de el.

„L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există”, a adăugat aceeași persoană, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni