• PRO TV
  • Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere. Cum a fost surprins în trafic de oamenii legii

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere. Cum a fost surprins în trafic de oamenii legii

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere. Cum a fost surprins în trafic de oamenii legii

Fostul internațional, actual acționar la clubul Farul Constanța, a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile și s-a ales cu o amendă usturătoare la sfârșitul weekend-ului trecut.

Gallery

​Ciprian Marica, în vârstă de 38 de ani, a fost penalizat de oamenii legii în urmă cu scurt timp, asta după ce a făcut o manevră neinspirată în trafic. Fostul intenațional nu numai că este obligat să plătească o amendă considerabilă, ci a rămas și fără permis, conform unui comunicat transmis de Poliție.

Sfârșit de weekend cu belele pentru Ciprian Marica. Aflat în trafic pe străzile din nordul Capitalei, acesta a fost oprit de agenții de poliție după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Autoritățile i-au aplicat o amendă în valoare de 1450 de lei și i-au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce timp de 30 de zile.

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul transmis de Poliţiei.

Foto: Instagram/Ciprian Marica

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni