• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 9 - 15 octombrie 2023. Săgetătorii sunt tentați să înceapă o relație ascunsă cu cineva din trecutul lor

Horoscop săptămâna 9 - 15 octombrie 2023. Săgetătorii sunt tentați să înceapă o relație ascunsă cu cineva din trecutul lor

Horoscop săptămâna 9 - 15 octombrie 2023. Săgetătorii sunt tentați să înceapă o relație ascunsă cu cineva din trecutul lor

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 9 - 15 octombrie 2023

Horoscop Berbec săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Săptămâna începe cu preocupări pentru sfera amoroasă și rezolvarea unui context relațional, care te frământă sau ți-a adus mici neplăceri. Pe fondul acesta are loc Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, din casa relațiilor și căsătoriei, care anunță noi începuturi. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare și Soarele guvernează sectorul sentimental, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul relațiilor, așa că fii pregătit să faci față provocărilor!
Bani – Marte, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul intereselor financiare și al banilor proveniți din alte surse decât salariile și vei fi determinat să rezolvi anumite chestiuni, care țin de banii la comun, până în ultima săptămână a lunii noiembrie.
Muncă – Venus, micul benefic, începe să tranziteze casa muncii, din 9 octombrie, instaurând armonia în relațiile cu cei cu care lucrezi. Totuși, se cere o atenționare a faptului că unele situații pot fi analizate prea mult, riscând să pierzi o oportunitate. Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa carierei și lucrurile încep să se așeze pe alte baze, după o perioadă în care au ieșit la suprafață anumite nemulțumiri.

Horoscop Taur săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Veste bună pentru tine în planul sentimental, pentru că Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Fecioară și activează casa iubirii, fericirii, aventurilor sentimentale, flirtului și cuceririlor. Așadar, urmează o perioadă cu oportunități în aceste domenii și dacă ești singur, ai toate șansele să-ți găsești jumătatea. Marte, planeta acțiunii, intră pe 12 octombrie în zodia Scorpion, pe casa relațiilor, să aducă mai multă energie și determinare în a-ți urmări obiectivele relaționale. Recomandarea astrelor este să folosești constructiv această energie și să eviți conflictele, oricât de bine intenționat ai fi.
Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să obții niște beneficii de pe urma unor tranzacții imobiliare, administrarea unei case sau primești o sumă de bani de la familie.
Muncă– Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa filosofiei de viață, principiilor, credințelor, studiilor, perfecționării profesionale, calatoriilor și direcției în viață. În următoarea perioadă vei avea o altă abordare asupra vieții, iar în planul activităților profesionale și schimburilor de experiență se va observa o deblocare.
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care activează și anunță noi începuturi în planul activităților profesionale zilnice. Pentru că se formează și o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul profesional, în relațiile cu colegii, privind programul, activitatea și condițiile de muncă.

Horoscop Gemeni săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 9 octombrie, în sectorul vieții de familie, vine cu vești și evenimente plăcute, care vor avea loc în familie. Relațiile se îmbunătățesc și s-ar putea să vrei să începi o reamenajare a spațiului de locuit, să faci niște schimbări.
Pe 14 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Balanță, care deschide noi etape în planul iubirii și relațiilor cu persoanele dragi, în special cu partenerul sau copiii. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa comunicării, este posibil ca în urma unor conversații, vești sau informații, care-ți parvin, să apară surprize sau răsturnări de situație în planul sentimental, să iei niște decizii importante legate de planurile tale de viitor.
Bani – Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa intereselor financiare și a banilor care provin din alte surse decât salariul. După o perioadă în care ai încercat să operezi niște schimbări într-un context financiar, acum încep să se deblocheze anumite situații.
Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale, a rutinei zilnice și sarcinilor este activat, din 12 octombrie, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Până la finalul lunii noiembrie, urmează o perioadă dinamică la serviciu, în care vei căuta să-ți urmărești obiectivele.

Horoscop Rac săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, și după o perioadă de câteva luni, lucrurile vor reintra în normal în planul relațiilor. Se încheie un proces de transformare profundă și de înțelegere a unor lucruri importante în viața de cuplu.
Marte, planeta acțiunii, ajunge pe 12 octombrie în zodia Scorpion, respectiv pe sectorul iubirii și aventurilor romantice și până la finalul lunii noiembrie urmează o perioadă dinamică în acest sector de viață.
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care se formează în sectorul vieții de familie și care anunță începerea unei noi etape. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, pot să apară și evenimente neașteptate sau răsturnări de situație în planul familial.
Bani – Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani, dar și cu cheltuieli mai mari pentru casă sau achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare, încheierea unui contract sau renegociarea termenilor acestuia.
Muncă– Pe 9 octombrie, Venus începe să tranziteze zodia Fecioară, respectiv casa asociată învățării, informațiilor, cunoștințelor, comunicării și interacționării cu ceilalți, semn că multe dintre neînțelegerile sau situații complicate sau neprevăzute de la serviciu pot să fie rezolvate prin comunicare.

Horoscop Leu săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat, din 12 octombrie, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Până la finalul lunii noiembrie urmează o perioadă dinamică în viața de familie sau privind administrarea unor bunuri, patrimoniul sau reamenajarea spațiului de locuit.
Bani – Sectorul financiar este activat, din 9 octombrie, de tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Fecioară. Prin urmare, situația financiară se poate îmbunătăți cu sume mici, dar importante pentru cheltuielile pe care le vei avea în perioada următoare.
Muncă– Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și relațiilor cu colegii. Se încheie procesul de reorganizare a activitaților la locul de munca și a planurilor de viitor ce implică profesia.
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care invită la o nouă abordare privind comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Posibil, niște vești sau informații să aducă răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în planurile tale, datorită Eclipsei de Soare care însoțește fenomenul astral.

Horoscop Fecioara săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia din 9 octombrie, și aduce șanse și oportunități în iubire. Te poți îndrăgosti sau să-ți relansezi relația de cuplu.
Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Pluton a adus în ultimele luni lecții de viață privind importanța comunicării în relația cu persoanele dragi, în special cu partenerul de cuplu. Acum lucrurile par să reintre în normal, iar procesul de schimbare a dus la o altă viziune a raporturilor în cuplu.
Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa de Soare, din 14 octombrie, care anunță noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi. Pot să apară și surprize neașteptate într-un contract, dar și răsturnări de situație.
Muncă– Sectorul comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți este activat, din 12 octombrie, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Scorpion și urmează o perioadă activă privind strategiile și planurile pe care le vei iniția.

Horoscop Balanță săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa vieții de familie, căminului și părinților. După o perioadă în care ai analizat un context familial/financiar, acum se încheie un proces profund, în urma căruia vei avea altă viziune legată de noțiunea de familie și cămin.
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa de Soare, din 14 octombrie, care anunță noi etape în viața relațională, dar și surprize sau răsturnări de situație și evenimente neprevăzute. Vei fi vedeta perioadei analizate, așa că pregătește-te să fii în centrul atenției!
Bani – Sectorul financiar este activat, din 12 octombrie, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Până la finalul lunii noiembrie ești determinată să-ți mărești veniturile și nu vei renunța la solicitările tale atunci când vei negocia.
Muncă- Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Fecioară, din 9 octombrie, pe o casă asociată frământărilor interioare, introspecției și trecutului, vine cu analiză asupra unor chestiuni la care trebuie să renunți. Poate chiar un loc de muncă, care nu te mai mulțumește și-ți produce mai multe frustrări decât satisfacții.

Horoscop Scorpion săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 12 octombrie, în casa personalității, îți aduce multă energie, determinare, curaj și inițiative în planul relațional, privind cucerirea unei persoane sau relansarea relației de cuplu. Folosește constructiv energia lui Marte și stai departe de conflicte!
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care se formează pe sectorul subconștientului, meditației și trecutului. S-ar putea să fie nevoie să te eliberezi de o situație, o persoană, care nu te mai ajută în evoluție, să faci pace cu trecutul și să mergi înainte.
Bani – Nu se întrevede nicio modificare în conturile tale în această săptămână. O singură atenționare: ai grijă cât cheltui, pentru că s-ar putea să achiziționezi niște obiecte sau produse de care nu ai neapărată nevoie!
Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, din 9 octombrie, prin sectorul planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi. Micul benefic aduce oferte de serviciu prin prieteni sau persoane cu putere de decizie. Poți prelua conducerea unei echipe sau să începi un proiect nou. Pe 10 octombrie, Pluton, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin casa comunicării, dezbaterilor, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. După o perioadă în care ai încercat să-ți schimbi modul în care percepi lucrurile, să iei decizii în interes personal, acum lucrurile par să reintre în normal și să vei găsi soluții la diferite probleme.

Horoscop Săgetător săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Marte, guvernatorul casei iubirii și aventurilor romantice, începe să traverseze, din 12 octombrie, sectorul subconștientului, izolării și trecutului și-ți vei redirecționa spre interior energia, să analizezi o situație în planul sentimental. De asemenea, s-ar putea să fii tentat să începi o relație ascunsă cu cineva din trecutul tău.
Bani – Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau alte activități extraprofesionale. În ultimele luni, Pluton te-a învățat să înțelegi cum trebuie administrați banii, ca acum să iei cele mai bune decizii.
Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioară, pe 9 octombrie, respectiv în sectorul carierei și reputației profesionale și vine să aducă șanse și rezolvarea unor chestiuni, care ți-au adus bătăi de cap în ultima perioadă. Pe de altă parte, evenimentul astral important al săptămânii, Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, vine să anunțe noi începuturi în proiectele tale profesionale și a activităților de pe urma exercitării profesiei. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce răsturnări de situație sau surprize neașteptate.

Horoscop Capricorn săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste – Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa personalității și după o perioadă de câteva luni, în care ai încercat să faci niște schimbări, se încheie procesul transformărilor interioare și acum vei înțelege altfel lucrurile în tot ce ține de planuri personale de viață, relație, familie, carieră.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru încasarea unor sume de bani. Posibil să apară și niște surprize sau vești, care să-ți dea peste cap planurile, însă vei reuși să găsești soluții și să redresezi o situație.
Muncă– Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa perfecționării profesionale, din 9 octombrie, și Marte, planeta acțiunii, din 12 octombrie, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, a activităților de pe urma exercitării profesiei, urmează o perioadă activă în planul profesional, în care-ți poți valorica potențialul și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare. Se anunță noi începuturi în carieră, vin propuneri neașteptate și în urma unor evenimente neprevăzute, s-ar putea să faci o schimbare de direcție.

Horoscop Vărsător săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa subconștientului. După câteva luni de zile, în care ai încercat să faci niște schimbări radicale, acum vin și soluțiile și o vindecare în urma unor evenimente, care ți-au dat peste cap convingerile și credințele.
Bani – Sectorul avantajelor financiare este activat, din 9 octombrie, de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioară. Așadar, situația financiară se îmbunătățește cu sume provenite din alte surse decât salariile, de la partener sau de la familie.
Muncă– Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației este activat, din 12 octombrie, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Până la finalul lunii noiembrie, urmează o perioadă dinamică în planul profesional. Vei fi determinat să-ți urmărești niște obiective.
Evenimentul astral important al săptămânii are loc pe 14 octombrie, când se formează Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi începuturi și decizii privind perfecționarea profesională, dar și șanse de dezvoltare prin intermediul unor schimburi de experiență profesională. Eclipsa de Soare care însoțește fenomenul astral aduce surprize și evenimente neașteptate în deciziile tale.

Horoscop Pești săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Dragoste– Venus, micul benefic, aduce împăcări sau o înțelegere mai bună în cuplu, din 9 octombrie, de când începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa relațiilor și căsătoriei.
Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care anunță noi începuturi privind adminstrarea banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu, alte persoane, privind o moștenire sau bani proveniți din alte surse decât salariile. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce răsturnări de situație într-un context financiar.
Muncă–Pe 10 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa prietenilor și planurilor de viitor și se deblochează niște proiecte, iar relațiile de prietenie care au trecut printr-o perioadă mai agitată, acum revin la normal.
Pe 12 octombrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență și aduce energie, inițiative pentru a începe cursuri, obține calificări, diplome sau atestate, care ar putea să te ajute, în perioada următoare, în planul profesional.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni