• PRO TV
  • “Te iubesc infinit!” Cleopatra Stratan, sărbătorită ca divele de la Hollywood, în locul preferat al vedetelor

“Te iubesc infinit!” Cleopatra Stratan, sărbătorită ca divele de la Hollywood, în locul preferat al vedetelor

“Te iubesc infinit!” Cleopatra Stratan, sărbătorită ca divele de la Hollywood, în locul preferat al vedetelor

Cleopatra Stratan a avut o zi de naștere cu totul specială anul acesta. Cântăreață a sărbătorit împlinirea a 21 de ani alături de soțul ei, Edward Sanda, și de cei mai buni prieteni în Italia.

Cuplul s-a bucurat de peisajele de vis de pe lacul Como, acolo unde multe vedete de la Hollywood își petrec vacanțele. Ulterior, au sărbătorit și în Milano.

“În fiecare an ziua mea specială și totuși niciodată nu e la fel. Anul ăsta la 21 de ani mi-am petrecut ziua la Milano alături de soțul meu și prietenii noștri frumoși! Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc, simt și am!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cum era și firesc, o urare a venit și din partea soțului, care cu greu și-a găsit cuvinte să își exprime iubirea fata de Cleopatra.
“Eheee… orice spun despre tine mi se pare prea puțin în comparație cu ceea ce simt! Îți doresc mulți ani plini de fericire maximă , sănătate și milioane de dorințe împlinite! Te iubesc infinit! La mulți ani, soția mea!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

Cei doi spun că se înțeleg de minune ca si cuplu căsătorit. „Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice', spunea anul trecut Cleopatra în Fanatik.

În ceea ce privește venirea pe lume a unui copil, cei doi au recunoscut că nu își doresc în prezent acest lucru. Ei au menționat că, dacă ar deveni păriți, și-ar dori să aibă fată.

„Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie', au spus cei doi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni