• PRO TV
  • “Prea frumoasă pentru vremurile astea!” Andreea Marin, fermecătoare la o gală umanitară din Chișinău

“Prea frumoasă pentru vremurile astea!” Andreea Marin, fermecătoare la o gală umanitară din Chișinău

“Prea frumoasă pentru vremurile astea!” Andreea Marin, fermecătoare la o gală umanitară din Chișinău

Andreea Marin a bifat încă o apariție perfectă la o gală umanitară, care a avut loc în Republica Moldova. Vedeta a impresionat cu eleganța sa atât la eveniment, cât și pe rețelele de socializare.


Pentru gala de la Chișinău, Andreea Marin a optat pentru o rochie roșie, elegantă, cu paiete. Lungă și mulată, ținuta a fost apreciată de fanele Andreei de pe Instagram. Aceasta și-a completat look-ul cu o coafură cu bucle cu o tentă retro.
Vedeta a primit sute de complimente.
“Sunteți atât de frumoasă, doamna Andreea!”

“Prea frumoasă pentru vremurile astea! Felicitări!”

“Sunteți un OM BUN și frumos!! Superbă rochia!”

“Plină de entuziasm și cu poftă de viață - Andreea așa te pot caracteriza, pe lângă frumusețea cu care ești înzestrată!”.

Gallery

Andreea Marin le-a împărtășit fanilor problemele cu care s-au confruntat invitații săi de la gala din Republica Moldova.
“ Ce destine s-au dezvăluit în lumina reflectoarelor! Ce lecții de viață extraordinare! Ce emoții au declanșat în noi toți!

Diagnostic la naștere: paralizie cerebrală. Acum, un om model la maturitate, ne inspiră prin fiecare cuvânt.

Accident pe trecerea de pietoni, ambele picioare amputate. Acum, o femeie exemplu în societate, luptând pentru drepturile celorlalți.

Căzut de la etajul 4 al clădirii sale. Născută cu sindrom down. Lovită cu mașina de fostul soț, având copilul de 2 ani în brațe, acum în scaunul cu rotile, soțul fugar nepedepsit de lege, până azi… ce realități tulburătoare! Și ce oameni-model, ce nu se lasă doborâți, pentru ei “nu există nu se poate”! Ce onoare să-i văd aseară cu cartea mea în mână, să înțeleg cât contează o motivație pentru viață! Ce sens tainic au toate…

Ajunsă în camera de hotel târziu în noapte, vin avalanșă știrile despre Israel… îmi contactez prietenii de acolo, se află în buncăr, ieri zâmbeau, azi e război… imaginile greu de privit frâng sufletul… îmi pasă și mă rog pentru ei, pentru noi…

Nu vreau să vă-ntristez. Dar mă întreb: unde-i busola lumii noastre?! De o găsește cineva, cu credință, neîntârziat, s-o înapoieze… Dumnezeu să aibă grijă de cei în suferință mai mult că oricând”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni