• PRO TV
  • Festivalul „Țambalissimo” este aici! Cel mai tare eveniment cultural muzical are loc între 7 și 8 octombrie 2023, la Focșani

Festivalul „Țambalissimo” este aici! Cel mai tare eveniment cultural muzical are loc între 7 și 8 octombrie 2023, la Focșani

Festivalul „Țambalissimo” este aici! Cel mai tare eveniment cultural muzical are loc între 7 și 8 octombrie 2023, la Focșani

„Țambalissimo”, un festival plin de energie și talent, se va desfășura în perioada 6 - 8 octombrie 2023 în Crângul Petrești din Focșani! Urmărește-ne și află, în rândurile de mai jos, cine dă tonul toamnei la distracție!

Gallery

​În perioada 7-8 octombrie, la Focșani, într-una dintre cele mai frumoase zone ale locului, vor păși artiști talentați și tarafuri, iar spectatorii vor avea ocazia de a urmări momente live pline de energie și farmec!

Ce este Țambalissimo

Țambalissimo va fi cel mai grozav eveniment cultural muzical la care să participi anul acesta! Pregătește-te pentru distracție, ritmuri cool și o atmosferă plină de energie!

Ce-i cu Țambalissimo? Ei bine, e o explozie muzicală ce promovează muzica lăutăreasca autentica și muzica de petrecere adevărată. Imaginați-vă cât de tare e să faci parte din asta! Avem două componente: un concurs care îi provoacă pe elevii între 14 și 20 ani să-și dea frâu liber creativității și inovației, și un festival deschis tuturor iubitorilor de muzică.

Festivalul se va desfășura în Crângul Petrești din Focșani în zilele de 6-7 octombrie 2023. Artiști talentați și tarafuri vor face show-uri de zile mari, timp de două seri de neuitat, cu intrare liberă.

LINE-UP

6 octombrie 2023

– Jezebel și Taraful ei de mătase

– DJ Who’Dario – before and after party

7 octombrie 2023

– Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu

– DJ Who’Dario – before and after party

Hai să facem petrecere, să dansăm și să cântăm!

Țambalissimo. Să începem voia bună!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni