• PRO TV
  • O mai țineți minte pe fetița care dansa alături de Babi Minune? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai țineți minte pe fetița care dansa alături de Babi Minune? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai țineți minte pe fetița care dansa alături de Babi Minune? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Babi Minune și sora lui, Petruța, au făcut furori la începuturile anilor 2000, atunci când făceau parte din proiectul „Inimă de Țigan”. La acea vreme, aceștia apăreau constant la ACASA TV, acolo unde îi bucurau pe telespectatori cu melodia de generic a serialului fenomen.

Gallery

​Serialul „Inimă de Țigan” a fost una dintre cele mai apreciate producții TV de la începutul anilor 2000. Oamenii din toată România urmăreau cu sufletul la gură poveștile din șatră, puse în scenă de actori consacrați, precum Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Lucian Viziru, Doinița Oancea și mulți alții.

Din proiectul fenomen a făcut parte și Babi Minune, care a cântat piesa de generic a serialului „Inimă de Țigan”. Ulterior, acesta a avut un mare succes, fiind invitat constant la emisiuni TV pentru a întreține atmosfera și pentru a-i bucura pe telespectatori. Artistul, la acea vreme la început de drum, nu venea singur în platoul de filmare, ci alături de sora lui mai mică, Petruța. 

@iulionline.ro

Babi minune si sora lui

♬ suono originale - julionline

Anii au trecut, iar Babi Minune a devenit unul dintre cei mai ascultați artiști de manele. Totuși, despre Petruța nu s-au aflat prea multe detalii până de curând, atunci când internauții au descoperit profilul ei de TikTok. 

Cum arată și cu ce se ocupă acum Petruța, sora lui Babi Minune

În acest moment Petruța nu mai este o copilă care dansează pe ritmuri de manele alături de fratele ei, ci este o adevărată domnișoară de 21 de ani. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ACUM) Aceasta l-a urmat pe Babi Minune în carieră, iar în momentul de față se poate numi o adevărată artistă.

Cu toate acestea, tânăra susține că Babi nu a susținut-o deloc în carieră, acesta sperând ca sora lui să urmeze un cu totul alt drum în viață:

„Babi nu m-a susținut, nu voia să îmi dea încredere în mine, fratele meu nu a fost de acord ca eu să fac o carieră în muzică, nu voia ca eu să fac parte din aceasta lume, știa că nu este usor, probabil voia să mă protejeze”, a dezvăluit ea pentru SpyNews.

@dobrepetruta Răspunde lui @mihaela_mii #foryou ❤️❤️ ba da eu sunt acea fetiță??❤️❤️nu mai că acum am crescut?❤️va pupam dulce atât eu cât și babi??❤️ #petruta ♬ Sarac sau rege - Babi Minune

Petruța, despre primul contact cu televiziunea

Petruța Dobre, pe numele ei real, a luat contact cu luminile reflectoarelor de la o vârstă fragedă, atunci când s-a mutat alături de mama și de fratele ei în București. Tânăra, într-un interviu acordat pentru publicația menționată anterior, a povestit că acea perioadă din viața ei a fost una memorabilă, care i-a schimbat perspectiva asupra viitorului său:

„Am venit cu mama si cu Babi la București, am început sa dansez alături de el. A fost o schimbare majoră, îmi părea totul wow. Era o diferență majoră față de cum stăteam noi într-o curte cu 5 veri, unchi. Ne-a fost greu, nu eram obijnuiți cu agitația din București, nu cunosteam orasul. Pentru mama a fost cel mai greu, a trebuit să o ia de la zero. Ea a fost singura care a avut încredere in noi, rudele o descurajau, îi spuneau: unde te duci, nu o să ajungă nimic, ce crezi că o sa faci, ce o să facă. Ea a avut încredere in noi. Viața noastră s-a schimbat si din punct de vedere financiar. Babi mi-a cumpărat din primi bani foarte multe hăinuțe si jucării, păpusi, a vrut să-mi facă o bucurie.", a spus ea pentru sursa citată. 

Sursă foto: Petruța Dobre/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni