• PRO TV
  • Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Acuzațiile care au fost aduse fiecăruia dintre ei

Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Acuzațiile care au fost aduse fiecăruia dintre ei

Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Acuzațiile care au fost aduse fiecăruia dintre ei
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu și părinții lui, Miruna Pascu și Mihai Pascu, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT. Vlad Pascu și Miruna Pascu se află în arest preventive, iar Mihai Pascu se află sub control judiciar.

 

Gallery

​Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, și părinții lui au fost trimiși în judecată de DIICOT. Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă, pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, dar și pentru părăsirea locului accidentului, fără a primi încuviințare de la poliție.

Familia Pascu are mari probleme cu legea

Mihai Pascu este cercetat de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc, pentru consumul propriu, pentru trafic de droguri de mare risc, dar și pentru punerea la dispoziție a locuinței sale, pentru consumul licit de droguri.

Mai mult decât atât, mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, este audiată și ea de către procurorii DIICOT, fiind acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justiției, dar și de încercarea de a șantaja martorii din dosarul în care Vlad Pascu este cercetat.

„S-a reținut că inculpatul a cumpărat, în mod repetat astfel de substanțe, în vederea consumului propriu, dar și pentru a le pune la dispoziția altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”, menționează DIICOT.

Familia Pascu, audiată la mijlocul lunii septembrie

În urmă cu aproximativ o lună, pe data de 14 septembrie, Vlad Pascu, Miruna Pascu și Mihai Pascu au fost audiați, împreună cu alți tineri din grupul de prieteni ai șoferului care a ucis două persoane.

Mihai Pascu este plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce, în urma perchezițiilor realizate la locuința sa, au fost găsită muniție care nu era deținută în mod legal.

Mai mult decât atât, pe data de 14 septembrie, atunci când a fost audiat, a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, care se afla la ieșirea din instituție. În urma celor întâmplate, s-a decis cercetarea lui și pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului.

Sursa foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni