• PRO TV
  • Festivalul „Țambalissimo” a pregătit un concurs fabulos pentru toți elevii! Este șansa ta să îți arăți talentul muzical

Festivalul „Țambalissimo” a pregătit un concurs fabulos pentru toți elevii! Este șansa ta să îți arăți talentul muzical

Festivalul „Țambalissimo” a pregătit un concurs fabulos pentru toți elevii! Este șansa ta să îți arăți talentul muzical

Țambalissimo, cel mai grozav eveniment cultural muzical de anul acesta, te provoacă să te pregătești pentru distracție, ritmuri cool și o atmosferă plină de energie!

Gallery

​Festivalul „Țambalissimo”, care va avea loc în perioada 6 - 8 octombrie 2023 în Crângul Petrești din Focșani, este o explozie muzicală ce promovează muzica lăutărească autentică și muzica de petrecere adevărată. Imaginați-vă cât de tare e să faci parte din asta! Avem două componente: un concurs care îi provoacă pe elevii între 14 și 20 ani să-și dea frâu liber creativității și inovației, și un festival deschis tuturor iubitorilor de muzică.

Concursul „Țambalissimo”

Elevii au șansa de a-și dezvolta creativitatea și de a-și arăta talentul muzical într-un mod unic și captivant! Pentru a participa la concurs, elevii pot alege una din cele două variante:

1. Reinterpretarea unei melodii din orice alt stil muzical și transformarea acesteia în muzică lăutărească sau de petrecere.
2. Reinterpretarea unei melodii din muzica lăutărească sau de petrecere și transformarea acesteia în orice alt stil muzical.

Elevii selectați își vor putea prezenta creațiile în fața unui public entuziast la Teatrul Municipal Focșani - Maior Gheorghe Pastia.

Concursul se va desfășura pe parcursul a două zile, în semifinală și finală, respectiv pe 7 și 8 octombrie 2023. Un juriu format din profesori de muzică din Liceul de Artă "Gheorghe Tattarescu" Focșani va evalua prestațiile și va acorda premii pentru câștigător, locurile II și III, precum și un premiu de popularitate.

PREMIILE CONCURSULUI

Premiul I: 3000 lei

Premiul II: 2000 lei

Premiul III: 1000 lei

Premiul de popularitate: 500 lei

Programul Festivalului:
- 6 octombrie 2023 începând cu orele 18:30: Jezebel și Taraful ei de mătase
Before and after party DJ Who’Dario.
- 7 octombrie 2023 începând cu orele 18:30: Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu
Before and after party DJ Who’Dario.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni