• PRO TV
  • „Puiule, mă duc până acolo”. Care au fost ultimele cuvinte spuse de DJ Lalla bărbatului la care s-a cazat la mare

„Puiule, mă duc până acolo”. Care au fost ultimele cuvinte spuse de DJ Lalla bărbatului la care s-a cazat la mare

„Puiule, mă duc până acolo”. Care au fost ultimele cuvinte spuse de DJ Lalla bărbatului la care s-a cazat la mare
Sursa: Instagram I lalla

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze în ceea ce privește moartea Laurei Roșca, știută ca DJ Lalla: accident sau sinucidere, iar tatăl ei exclude prima variant, în timp ce bărbatul la care s-a cazat în perioada în care a stat la mare nu crede în cea din urmă.

Gallery

​DJ Lalla a murit săptămâna trecută, joi, 28 septembrie, în timp ce se afla în mare. Conform autopsiei, în plămânii ei s-au găsit apă și nisip și, acum, rămâne de aflat dacă a vrut să își ia viața sau dacă moartea ei a fost un simplu accident.

Bărbatul la care DJ Lalla s-a cazat rupe tăcerea

După mai multe zile de când DJ Lalla a murit, bărbatul din Mamaia, la care s-a cazat, a oferit câteva informații despre aceasta. Bărbatul nu crede că DJ Lalla și-a luat viața, deoarece era o persoană liniștită și cu chef de viață.

Bogdan Munteanu, bărbatul la care aceasta a stat, a mărturisit că, în dimineața cu pricina, „s-a primenit” prin apartament, „până și-a făcut duș, până… A băut ceai, cafea”.

La începutul anchetei, acesta a declarat că DJ Lalla plecase pe plajă, deoarece voia să vadă răsăritul. Afirmația ridică unele semne de întrebare, deoarece camerele de luat vederi au surprins-o pe aceasta ieșind din bloc la ora 08:40.

Ultimele cuvinte ale Laurei Roșca

Bogdan Munteanu a continuat să susțină că DJ Lalla a plecat pentru a vedea răsăritul și, după ce i s-a amintit că a plecat la 08:30, acesta a mărturisit, conform unui site de știri: „Răsăritul e… Cred că nu e la unu ziua, nu?”. „A plecat, a zis «Puiule, mă duc până acolo»”, a mai declarat bărbatul.

Mai mult decât atât, acesta a precizat că nu se pune nicio secundă problema sinuciderii, deoarece, „nu o a fost o discuție pe chestia asta niciodată. Toate serile a fost ok. Toate zilele”. 

Cadavrul Laurei Roșca a fost descoperit de o turistă la ora 10:18, după ce a fost purtat de curenți aproximativ un kilometru.

Sursa foto: captură video, Instagram I lalla 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni