• PRO TV
  • Vecinul lui Călin Donca, mărturii despre omul de afaceri aflat în arest: „L-am cunoscut destul de aproape pe Călin”

Vecinul lui Călin Donca, mărturii despre omul de afaceri aflat în arest: „L-am cunoscut destul de aproape pe Călin”

Vecinul lui Călin Donca, mărturii despre omul de afaceri aflat în arest: „L-am cunoscut destul de aproape pe Călin”

Aflat în arest, Călin Donca a fost numit „milionar de carton”, care a pozat în familist pentru a distrage atenția de la afacerile oneroase pe care le gestiona. Un bărbat care locuiește chiar lângă antreprenorul din Brașov susține că el a văzut altceva la omul de afaceri, din postura de „vecin real al familiei Donca”.

Gallery

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. La scurt timp după eveniment, o serie de persoane care pretindeau că sunt vecinii săi au lansat mai multe acuzații la adresa acestuia, printre care aceea că și-ar fi folosit familia ca paravan pentru afacerile ilegale.

În timp ce dosarul său este în cercetare, un bărbat care are reședința lângă casa lui Călin Donca a dezvăluit în mediul online cine este, în viziunea sa, cel suspectat de nenumărate infracțuini economice.

După cum se vede, eu sunt vecinul real al familiei Donca”, spune încă de la început bărbatul, fără a-și divulga identitatea, într-un clip postat pe contul de Instagram al omului de afaceri din Brașov.

Suntem vecini de, să zic, peste 5 ani de zile. În cei cinci ani, pot să zic că l-am cunoscut destul de aproape pe Călin, cât și familia aferentă lui. Ne-am ajutat, inclusiv la construcția casei. Adică, am muncit, am cărat roabe de moloz cu Călin, am cărat lemne, multe chestii. Am făcut și grătare împreună, ca niște prieteni”, mărturisește bărbatul.

Acesta susține că lucrurile care s-au spus despre vecinul său, cum că ar fi „un milionar de carton” și că s-a folosit de familie pentru a-și ascunde afacerile ilegale, nu sunt conforme cu realitatea.

Chiar am întrebat-o pe Orianda legat de aspectul ăsta, când am văzut filmulețul, și sincer să fiu din filmuleț nu am văzut absolut niciun vecin din zonă”, a mai spus acesta.

View this post on Instagram

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Călin Donca susținea că și-a construit averea în mod cinstit, deoarece „e mai complicat să faci bani furând”. Cât timp antreprenorul este în arest, soția lui este cea care are grijă de cei cinci copii ai lor. Recent, Orianda Donca a recurs la un gest extrem pentru a avea grijă de familia ei.

Fotografii: Instagram Calin Donca

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni