• PRO TV
  • Răsturnare de situație! DJ Lalla ar fi fost scoasă la mal de valuri, cât încă era în viață: „Trăia pe mal”. Noi informații despre moartea învăluită în mister

Răsturnare de situație! DJ Lalla ar fi fost scoasă la mal de valuri, cât încă era în viață: „Trăia pe mal”. Noi informații despre moartea învăluită în mister

Răsturnare de situație! DJ Lalla ar fi fost scoasă la mal de valuri, cât încă era în viață: „Trăia pe mal”. Noi informații despre moartea învăluită în mister

Apar detalii de ultim moment în cazul morții Laurei Roșca (DJ Lalla). Conform unui martor, aceasta ar mai fi fost în viață în momentul în care valurile au scos-o la mal.

Gallery

​Oamenii legii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dar Ancheta este departe de a se termina, deoarece lipsesc răspunsurile unor întrebări importante.

DJ Lalla încă ar fi trăit când a fost aruncată de valuri, pe plajă

Tatăl Laurei Roșca nu crede că fiica lui s-a înecat, deoarece, susține el, știa să înoate. Cu toate acestea, un bărbat misterios, care se numără printre apropiații artistei, a declarat că aceasta s-ar fi înecat, nefiind vorba de o sinucidere, deoarece nu ar fi existat niciun motiv care să o facă să recurgă la acest gest.

Cu toate acestea, bărbatul misterios susține că decesul a fost un simplu accident, deoarece DJ Lalla s-ar fi înecat la zece metri de mal, după ce mai multe valuri au pus-o la pământ, vremea nefiind favorabilă unei băi, în mare.

Mai mult decât atât, acesta a mai precizat că, în momentul în care apa a scos-o pe DJ Lalla pe mal, aceasta ar mai fi fost în viață, doar că a decedat, deoarece nimeni nu a fost în împrejurimi, pentru a-i acorda primul ajutor.

Bărbatul este convins că Laura Roșca nu a dorit nici măcar o secundă să se sinucidă, deoarece avea planuri mărețe pentru viitor, planuri pe care își dorea foarte mult să le vadă realizate.

„Trăia pe mal, dacă era cineva, ar fi salvat-o. Își dorea să trăiască și își dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, după cum spunea ea înainte de emisiune”, a declarat acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Semnele de întrebare din jurul morții Laurei Roșca

O altă persoană importantă din anchetă este chiar bărbatul la care DJ Lalla stabilise să se cazeze, în perioada în care stătea la mare. Aceasta a stat în apartamentul unui prieten, care refuză să ofere prea multe detalii despre ultimele clipe de viață ale acesteia.

Afirmația acestuia, care ridică cele mai multe semne de întrebare, a fost spusă în urmă cu câteva zile, atunci când bărbatul a declarat că DJ Lalla ar fi plecat pe plajă, în acea dimineață, pentru a vedea răsăritul, deși ieșise din bloc după ora 08:30 dimineața, când soarele era, deja, pe cer.

Sursa foto: captură video, Instagram I lalla

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni