• PRO TV
  • Loredana, suspecta în cazul crimei din Mangalia, ar fi făcut o întrerupere de sarcină. Ce legătură ar fi avut acest lucru cu decesul Alinei

Loredana, suspecta în cazul crimei din Mangalia, ar fi făcut o întrerupere de sarcină. Ce legătură ar fi avut acest lucru cu decesul Alinei

Loredana, suspecta în cazul crimei din Mangalia, ar fi făcut o întrerupere de sarcină. Ce legătură ar fi avut acest lucru cu decesul Alinei
Sursa: Facebook

Ancheta în cazul crimei din Mangalia continuă, presupusa asasină, Loredana, fiind audiată, din nou, la finalul lunii septembrie. Pe măsură ce se continua cercetările, ies la iveală noi informații despre suspectă.

 

Gallery

​Loredana Atănăsoaie, în vârstă de 19 ani, este acuzată că a înjunghiat-o mortal pe prietena ei, Alina Ciobanu, în această vară. Presupusa agresoare se află în arest, iar avocatul familiei Alinei a făcut nou declarații despre anchetă.

Loredana ar fi avortat

Florin Răican, avocatul familiei victimei, a precizat, conform FocusPress, că Loredana a recunoscut faptul că a luat cuțitul și că a înjunghiat-o pe Alina, dar nu a punctat detalii importante, menționând, de asemenea, un număr mai mic de înjunghieri decât numărul celor care au reieșit în urma autopsiei.

https://focuspress.ro/noi-detalii-din-dosarul-teribilei-crime-de-la-mangalia-in-urma-unei-noi-audieri-loredana-ramasese-insarcinata/

Mai mult decât atât, Ancheta a scos la iveală o informație care nu fusese cunoscută până acum. Unul dintre martori, angajat al hotelului la care cele două fete lucrau, a precizat că Loredana Atănăsoaie avea mai multe relații pasagere cu diferiți bărbați.

În urma unui raport intim, întreținut cu unul dintre bărbații cu care Loredana se vedea, aceasta ar fi rămas gravidă și ar fi fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină. Ulterior, Alina i-ar fi reproșat acest lucru, ceea ce ar fi scos-o din sărite pe autoarea crimei.

Alina ar fi fost ucisă din cauza avortului pe care l-ar fi condamnat

De asemenea, avocatul a mai precizat că Loredana ar fi fost conștientă de greșeala făcută și se temea de reacțiile pe care familia ei le-ar fi putut avea, dacă ar fi aflat adevărul. Prin urmare, crezând că Alina nu va putea să păstreze secretul, ar fi recurs la gestul extrem, pentru a nu fi dată de gol.

„Cel mai probabil, teama nejustificată că secretul întunecat al avortului este în pericol, că Alina nu ar avea tăria de a păstra tăcerea atunci când va ajunge în preajma familiei inculpatei a condus la luarea rezoluției infracționale”, a menționat Florin Răican.

În fața anchetatorilor, Loredana și-a recunoscut crima. Aceasta a precizat că Alina a murit după aproximativ 30 de minute de când a înjunghiat-o și, în perioada în care agoniza, în încercarea de a-și ascunde urmele, i-a pus mâna la gură, pentru a nu se auzi în celelalte camera cum „horcăia”. Mai mult decât atât, a spălat urmele de sânge din camera, după ce a abandonat cadavrul Alinei, în parc.

Sursa foto: Facebook, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni