• PRO TV
  • Pe Radu Sîrbu de la O-Zone îl știe toată lumea, însă puțini știu ce familie frumoasă are. Artistul este căsătorit de 22 de ani și are 3 copii

Pe Radu Sîrbu de la O-Zone îl știe toată lumea, însă puțini știu ce familie frumoasă are. Artistul este căsătorit de 22 de ani și are 3 copii

Pe Radu Sîrbu de la O-Zone îl știe toată lumea, însă  puțini știu ce familie frumoasă are. Artistul este căsătorit de 22 de ani și are 3 copii

Radu Sîrbu și-a câștigat notorietatea după ce a dat lovitura alături de colegii săi de trupă, muzica lor făcea senzație în urmă cu două decenii. Acum, artistul este realizat din toate punctele de vedere, are o familie frumoasă și se bucură de succes în afaceri.

Radu Sîrbu și Ana aveau 16, respectiv 19 ani atunci când s-au îndrăgostit și de atunci nu s-au mai despărțit. Acum, cei doi se bucură de familia frumoasă pe care o au, sunt căsătoriți de 22 de ani și au 24 de ani de relație. Cei trei copii pe care îi au le umple viața de fericire, iar faptul că formează o echipă în viața profesională le-a închegat și mai mult relația.

Gallery

Radu Sîrbu și soția lui sunt împreună de 24 de ani

Trupa O-Zone s-a destrămat în urmă cu 18 ani, însă piesele lor răsună și astăzi în difuzare, este greu să nu asculți și astăzi „Dragostea din tei”, piesa care a ajuns inimile ascultătorilor.

La vremea respectivă, era greu de crezut că Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș vor porni vreodată pe alt drum, acum numele trupei a rămas doar o amintire.

Ei bine, nu putem spune același lucru și despre povestea de dragoste din Radu și Ana, care a început în adolescență și durează și astăzi.

Radu i-a transmis un mesaj de zile mari soției sale, în ziua în care au aniversat 22 de ani de  căsătorie.

„Ne iubim de peste două decenii și am trecut atât de multe împreună încât am putea scrie cărți. Nu am schimba nimic din traseul nostru pentru că știm că fiecare pas greșit a fost o lecție și ne-a adus astăzi aici. Ne-am ținut de mână după ore în perioada adolescenței, am fost despărțiți luni întregi de turneele O-Zone, am adus împreună pe lume trei copii minunați (Anastasia, Eva & David) și am învățat să fim părinți. Am construit împreună un întreg univers muzical Rassada Music & am devenit parteneri și în tot acest timp am luptat pentru noi… exact așa cum am scris și în piesa noastră, unde e Happy-End, abia începe filmul.
În acești 22 de ani, am învățat că, căsătoria nu vine cu un manual de utilizare, dar am găsit propriul nostru drum și ne-am creat propriile noastre reguli. Suntem o echipă, și împreună putem trece prin orice dacă universul e de partea noastră. Această călătorie a fost, și rămâne, una plină de învățături și bucurii neașteptate.
Să continuăm să scriem această poveste de iubire cu pasiune și încredere în viitor. La mulți ani pentru următoarele capitole minunate ale vieții noastre împreună! Te iubesc, iubire!”, a scris Radu pe Facebook.

Când s-au cunoscut, Radu Sîrbu și Ana erau implicați în alte relații

Inițial, când s-au cunoscut, atât Radu, cât și Ana erau implicați în alte relații, însă s-au îndrăgostit și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a fi împreună.

„Și m-a furat într-o seară. Ea avea 16 ani, eu 19. Și suntem împreună de 24 de ani”, a declarat Radu, pentru Viva!

”Eram în gașcă, el era cu prietena mea, eu eram cu cineva din gașca lui, ieșeam împreună. De fapt, noi nu ne-am dat seama inițial că nu ne plăcea neapărat compania pe care o aveam, ci mai degrabă ne plăcea să ne vedem. Și ne-am tatonat așa o jumătate de an cred. Într-un final a avut curajul să mă sărute și de acolo a pornit povestea”, a declarat Ana, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram/ Radu Sîrbu/ arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni