• PRO TV
  • Sărut pasional cu soția cu 31 de ani mai tânără! La 55 de ani, Marc Anthony e la a patra nevastă, pe care o etalează ca pe un trofeu

Sărut pasional cu soția cu 31 de ani mai tânără! La 55 de ani, Marc Anthony e la a patra nevastă, pe care o etalează ca pe un trofeu

Sărut pasional cu soția cu 31 de ani mai tânără! La 55 de ani, Marc Anthony e la a patra nevastă, pe care o etalează ca pe un trofeu

Lui Marc Anthony i-a plăcut întotdeauna să se mândrească cu soțiile sau iubitele sale, adesea considerate cele mai frumoase femei din lume. Asta în condițiile în care a bifat deja pe lista sa o Miss Univers, pe Jennifer Lopez și acum pe Nadia Ferreira, Miss Paraguay și locul doi în etapa mondială a concursului.

În vârstă de 24 de ani, Nadia Ferreiera a fost una dintre principalele atracții de pe covorul roșu la Latin Music Awards. Tânăra soție l-a acompaniat pe Marc Anthony, în vârstă de 55 de ani, la eveniment, pozând într-o rochie verde cu umerii goi și paiete aplicate.

​Artistul nu s-a putut abține să își sărute soția superbă în fața a zeci de fotografi. În iunie, anul trecut, Nadia a devenit mămică, aducând pe lume primul ei copil și al șaptelea pentru Marc Anthony.

Nadia este cea de-a patra soție a lui Marc Anthony. Cântărețul a mai fost căsătorit, în trecut, cu o câștigătoare de Miss Univers, Dayanara Torres, însă, de departe, cea mai cunoscută fostă a să este Jennifer Lopez. În afară de cele două, Marc Anthony a mai ajuns la altar cu Shannon De Lima, cu care s-a căsătorit după despărțirea de Jennifer Lopez.

La ceremonia Latin Music Awards, printre vedetele care s-au făcut remarcate pe covorul roșu au fost Paris Hilton și Karol G. Întră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini de la eveniment.

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni