• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă acum Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC

Cum arată și cu ce se ocupă acum Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC

Cum arată și cu ce se ocupă acum Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC

Elena Cârstea este una dintre solistele consacrate ale României, această făcând furori cu vocea sa în urmă cu câțiva ani, atunci când urca pe scenele mari din țară. Din păcate, cariera ei s-a sfârșit brusc, atunci când a suferit un atac vascular cerebral.

Gallery

​Elena Cârstea a fost la un pas de a-și pierde viața la începutul acestui an, atunci când a suferit un atac vascular cerebral. Aceasta a fost internată de urgență într-un spital din America, acolo unde a petrecut peste două săptămâni, la secția de terapie intensivă. Deși și-a revenit ca printr-un miracol, solista a rămas cu mai multe sechele, fiind nevoită să meargă săptămânal la recuperare.

Acum, Elena Cârstea a publicat primele fotografii cu ea, după ce a suferit AVC-ul (VEZI CUM ARATĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Solista recunoaște că după toată perioada de spitalizare s-a îngrășat, deși de-a lungul anilor a încercat să nu mânănce mult:

„Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a declarat aceasta pentru CANCAN.

Cu ce se ocupă acum Elena Cârstea

Mai mult decât atât, din cauza obstacolului pe care l-a întâmpinat, Elena Cârstea a fost nevoită să renunțe la cariera ei în muzică și să se reprofileze. Astfel, datorită pasiunii sale pentru animale, fosta solistă a început o afacere în care vinde pui de pisică persană și câștigă sume generoase de bani:

„Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump. Îi dau de când sunt mici, ca să nu mă atașez prea tare de ei”, ne-a mai spus aceasta.

Elena Crâstea susține că îi este dor de România

Elena Cârstea locuiește de mai mulți ani în America alături de soțul ei. În timp ce mulți români visează să se mute în Statele Unite ale Americii, vedeta noastră susține că îi este dor de România și că abia așteaptă să apară la unele emisiuni TV la care a fost invitată:

„Mi-e dor să vin să vorbesc românește, aici n-am cu cine vorbi. Soțul meu încearcă să vorbească și românește, dar râd cu lacrimi. Pronunță aiurea cuvintele. Dacă reușesc să ajung în țară, voi fi prezentă la câteva emisiuni, la care am fost invitată, dar și voi cânta”.

Sursă foto: Elena Cârstea/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni