• PRO TV
  • Orianda Donca a avut prima reacție, la două săptămâni de când Călin Donca a fost arestat: „Mai sunt și oameni care pot să gândească cu creierul”

Orianda Donca a avut prima reacție, la două săptămâni de când Călin Donca a fost arestat: „Mai sunt și oameni care pot să gândească cu creierul”

Orianda Donca a avut prima reacție, la două săptămâni de când Călin Donca a fost arestat: „Mai sunt și oameni care pot să gândească cu creierul”
Sursa: Instagram I doncaorianda

La două săptămâni de când soțul ei a fost arestat, Orianda Donca a avut prima reacție în mediul online. Aceasta a postat mai multe mesaje de mulțumire, primul fiind dedicat unui avocat care a mărturisit că tot ceea ce se întâmplă are scopul de a păta numele afaceristului.

Gallery

​Ieri, 4 octombrie, Orianda Donca a avut prima reacție în mediul online, după zile întregi în care a absentat în totalitate. Aceasta a mulțumit tuturor celor care o susțin de la distanță, continuând să susțină nevinovăția soțului.

Orianda Donca a avut prima reacție, în mediul online

Recent, Orianda Donca a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe mesaje primite din partea celor care o urmăresc, mesaje în care este încurajată și susținută. Aceasta a mulțumit tuturor pentru sprijinul oferit, fiind convinsă că, în cele din urmă, situația se va rezolva și se va demonstra că soțul ei, Călin Donca, nu a făcut nimic ilegal.

„Când prietenii care îți cunosc sufletul sunt aproape, nu la bine cu la greu. Voi reveni la fiecare în parte când ne vom mai așeza puțin lucrurile și timpul îmi permite. Vă mulțumesc din inimă pentru gândurile bune și pentru sutele de mesaje primite.

FOTO:  Instagram I doncaorianda

Ohh nu, chiar din contră (cât de multe lucruri simte în această perioadă) Mulțumesc din inimă pentru avalanșa de mesaje primite. Este tare plăcut să le citesc și să mă încarc cu energia frumoasă pe care o transmiteți către familia noastră.

Sunt și persoane care reușesc să vadă mai departe de ecrane. Mă înclin cu recunoștință. Avem încrede că Dumnezeu/Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră. Mulțumesc din suflet că mai sunt și oameni care pot să gândească cu creierul și să pot să conștientizeze amănunte mici care fac MARE diferență.

Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră”, a postat Orianda Donca.

Numele lui Călin Donca a pierdut din credibilitate

Pe data de 20 septembrie, milionarul Călin Donca a fost arestat, fiind acuzat de mai multe ilegalități, care au dus la prelungirea arestului preventiv de la 24 de ore la 30 de zile. De atunci, mai mulți internauți l-au arătat cu degetul pe afacerist, iar Dorian Popa, unul dintre investitorii săi, a recunoscut că are anumite semne de întrebare în ceea ce privește situația actuală.

Călin Donca era un nume important printre afaceriștii din România, numele său fiind în Top 500 cei mai bogați români. Acesta câștigase credibilitatea a sute de mii de oameni și nu puțini sunt cei care doreau să investească în afacerea lui.

Sursa foto: Instagram I doncaorianda/ calindonca

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni