• PRO TV
  • Cine este persoana care și-a însușit bunurile Laurei Roșca (DJ Lalla), pentru câteva zile. Le-a returnat poliției la scurt timp după aceea

Cine este persoana care și-a însușit bunurile Laurei Roșca (DJ Lalla), pentru câteva zile. Le-a returnat poliției la scurt timp după aceea

Cine este persoana care și-a însușit bunurile Laurei Roșca (DJ Lalla), pentru câteva zile. Le-a returnat poliției la scurt timp după aceea
Sursa: Instagram I lalla

DJ Lalla a rămas fără o parte din lucrurile personale, în timp ce își dădea ultima suflare. Acestea au fost recuperate doar într-o anumită măsură, după câteva zile de când a murit.

Gallery

​Conform rezultatelor autopsiei, DJ Lalla a murit înecată și, după ce tragicul eveniment a avut loc, aceasta a rămas fără o parte din lucrurile personale. Oamenii legii au recuperat doar o parte dintre lucrurile ei, restul fiind încă de negăsit.

DJ Lalla a rămas fără o parte din lucruri, în timp ce se îneca

În dimineața zilei de joi, 2 septembrie, DJ Lalla este surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce iese din blocul prietenului la care s-a cazat și se îndreaptă spre plajă, la ora 08:40. Aceasta purta un  hanorac alb și o pereche de pantaloni de culoare neagră.

Timp de două zile de când a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia, lucrurile personale ale ei au fost de negăsit. Abia sâmbătă, 30 septembrie, câteva au fost recuperate, fiind găsite în apropiere de locul în care cadavrul a fost reperat.

Printre obiecte se afla și telefonul artistei, care a fost găsit prin intermediul unei aplicații pe care DJ Lalla o avea instalată pe telefon. În acest fel, oamenii legii au ajuns la un om fără adăpost, care a recunoscut că a luat doar ce avea nevoie- telefonul, adidașii și căștile, joi dimineața, în jurul orei 09:00, conform Ziua de Constanța.

Câteva obiecte personale nu au fost reperate

Cu toate acestea, hanoracul și pantalonii nu au fost recuperați, deoarece nu se știe unde se află. Potrivit sursei menționate anterior, bărbatul care le-a luat a bănuit că ar aparține Laurei Roșca (DJ Lalla), motiv pentru care, a anunțat polițiștii.

Ancheta este departe de a se încheia, deoarece nu se știe dacă DJ Lalla a murit în urma unui accident sau este vorba de crimă. Medicii legiști au stabilit că aceasta a murit înecată, în plămânii ei fiind găsite apă și nisip.

Mai mult decât atât, bărbatul la care aceasta s-a cazat a fost audiat, dar a refuzat să ofere prea multe detalii. În imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede un bărbat care, preț de aproximativ șase minute, stă lângă trupul neînsuflețit al artistei, dar nu sună la 112, iar anchetatorii încearcă să identifice acea persoană.

 

Sursa foto: Instagram I lalla, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni