• PRO TV
  • O manichiuristă și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu mâinile unei cliente. “Mâinile alea au muncit mai mult decât oricare dintre voi!”

O manichiuristă și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu mâinile unei cliente. “Mâinile alea au muncit mai mult decât oricare dintre voi!”

O manichiuristă și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu mâinile unei cliente. “Mâinile alea au muncit mai mult decât oricare dintre voi!”

O manichiuristă din Statele Unite, care postează pe pagina de Instagram unghiile clientelor sale, a stârnit reacții controversate cu cele mai recente imagini.

Manichiurista, care e urmărită de aproape 5000 de oameni, a postat o imagine cu manichiura unei cliente, însă urmăritorii ei nu au mai acordat nicio atenție unghiilor. Cel mai probabil mâinile cu pielea uscată și îmbătrânită aparțin unei bunicuțe, căreia îi place să aibă unghii frumoase, indiferent de vârstă.

Postarea a ajuns virală și s-au găsit destul de mulți internauți care să facă glume de prost gust pe seama imaginilor. Însă clipul a fost preluat și de presa internațională, acolo unde reacțiile au fost mult mai blânde.
“Eu nu văd decât mâinile unei bunicuțe, cu care oferă cele mai calde îmbrățișări, face cele mai bune mâncăruri și are o inimă mare”, a scris cineva.

“Mâinile alea spun povestea vieții ei, are tot dreptul să le arate. Sunt fabuloase!”.

“Sunt sigură că mâinile astea au o poveste senzațională, probabil acele mâini au muncit de 100 de ori mai mult decât oricare dintre noi… așa că toți răutăcioșii să își tina părerile pentru ei”, a mai comentat cineva.

“Unghiile arată fabulos. Mama mea are 80 de ani și îi place să își facă manichira. De ce să nu te răsfeți indiferent de vârstă?”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni