• PRO TV
  • Alina Dincă, vocal coach-ul din echipa lui Smiley, a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt fericită”

Alina Dincă, vocal coach-ul din echipa lui Smiley, a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt fericită”

Alina Dincă, vocal coach-ul din echipa lui Smiley, a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt fericită”

Antrenorul vocal al echipei lui Smiley de la Vocea României, Alina Dincă, a dat vestea cea mare! Vedeta este gravidă și a dezvăluit sexul bebelușului!

Gallery

​Alina Dincă este în culmea fericirii! Zilele trecute, antrenorul vocal al echipei lui Smiley a făcut cununia civilă, iar cu această ocazie a anunțat și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea. A fost o sarcină dorită și un copil mult așteptat. Sunt fericită pentru că am trecut cu bine de primul trimestru, iar bebelina noastră este sănătoasă. Eram nerăbdători să spunem lumii întregi această veste și, iată, că a venit și acest moment.

Zilele trecute am făcut și cununia civilă, iar cu această ocazie am anuntat și sexul bebelușului. A fost o petrecere restrânsă, la piscină, într-o locație superbă din centrul Bucureștiului. Am cântat, am dansat și ne-am creat amintiri de neuitat. Abia așteptăm să ne strângem în brațe minunea.

Voi naște în luna Martie, iar de buna funcționare a sarcinii mele se ocupă dna dr Ioana Drăgan, căreia îi mulțumesc pentru liniștea pe care mi-o oferă la fiecare control. Dacă bebelina va fi toată sarcina la fel de liniștită ca acum, cu siguranță voi reuși să cânt până în luna a 9-a alături de trupa mea, Stereo Boulevard”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Alina Dincă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni