• PRO TV
  • Cine este persoana cu care DJ Lalla a vorbit la telefon, în ultimele clipe de viață. Mesajul transmis de aceasta, cu puțin timp înainte de deces

Cine este persoana cu care DJ Lalla a vorbit la telefon, în ultimele clipe de viață. Mesajul transmis de aceasta, cu puțin timp înainte de deces

Cine este persoana cu care DJ Lalla a vorbit la telefon, în ultimele clipe de viață. Mesajul transmis de aceasta, cu puțin timp înainte de deces
Sursa: Instagram I lalla

Moartea dj-iței Lalla este învăluită în mister, iar semnele de întrebare continuă să se adune, pe măsură ce noi informații ies la iveală.

Gallery

​Ultimele ore din viața artistei reprezintă, în acest moment, punctul culminant al anchetei, deoarece nu se știu foarte multe aspecte, iar informațiile care sunt cunoscute ridică și mai multe semne de întrebare.

Pe baza anchetei realizată până în prezent, oamenii legii au concluzionat că DJ Lalla nu a fost agresată înainte de a muri, ceea ce înseamnă că fie a murit din cauza ei, fie a fost ucisă. Cu toate acestea, ultimele informații nu fac lumină în cazul decesului acesteia.

În dimineața în care tragedia a avut loc, în timp ce se îndrepta către plajă, DJ Lalla dă un telefon. Conform datelor din anchetă, aceasta sunase la biroul de resurse umane al companiei la care era angajată, pentru a cere să îi fie prelungit concediul de odihnă.

Ulterior, aceasta a mai vorbit cu câțiva prieteni, care, în prezent, sunt audiați de oamenii legii. În jurul orei 08:55, DJ Lalla ajunge pe malul mării și, după zece minute în care se plimbă, intră în mare și dispare.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din apropiere o surprind pe aceasta în timp ce iese din apartamentul prietenului la care stătea, îndreptându-se către plajă și intrând în apă. Aceasta era îmbrăcată cu o bluză albă, o pereche de pantaloni negri și purta o pereche de adidași.

Oamenii legii au găsit, până în acest moment, doar pantofii, telefonul și căștile acesteia, după ce persoana care le-a luat a fost găsită prin intermediul unei aplicații pe care DJ Lalla o avea instalată pe telefonul mobil.

Mai mult decât, imaginile cu DJ Lalla contrazic și informațiile făcute publice până acum. Inițial, s-a spus că aceasta a mers pe plajă, pentru a vedea răsăritul, dar ea a ieșit din bloc în jurul orei 08:30 dimineața, când soarele era, deja, pe cer.

Ancheta continuă și se așteaptă rezultatul raportului toxicologic, pentru a se afla dacă Laura Roșca a consumat sau nu substanțe interzise.

Sursa foto: Instagram I lalla

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni