• PRO TV
  • VIDEO Paris Hilton, ironizată de fani pentru defilarea de pe catwalk-ul de la Săptămâna Modei de la Paris: „De ce merge ca RoboCop?”

VIDEO Paris Hilton, ironizată de fani pentru defilarea de pe catwalk-ul de la Săptămâna Modei de la Paris: „De ce merge ca RoboCop?”

VIDEO Paris Hilton, ironizată de fani pentru defilarea de pe catwalk-ul de la Săptămâna Modei de la Paris: „De ce merge ca RoboCop?”

Un filmuleț în care Paris Hilton defilează pentru Mugler pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris s-a viralizat instant și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Milionara în vârstă de 42 de ani a defilat alături de nume mari din industria modei, însă internauții i-au transmis să stea departe de podium pe viitor.

Paris Hilton a fost ironizată pentru felul în care a defilat pe podium, mulți comparând mersul ei cu cel al unei „găini”.

Gallery

Una dintre moștenitoarele imperiului Hilton a fost în centrul atenției la prezentarea Mugler, acolo unde a îmbrăcat o rochie mini, cu decupaje îndrăznețe. În picioare, vedeta a purtat o pereche inedită de pantofi cu vârf ascunțit și tocuri neobișnuit de curbate. Acest lucru nu i-a împiedicat pe fani să facă haz de necaz și s-o ironizeze fără milă.

Așa arăt eu când port tocuri o dată pe an!”;

„Îmi pare rău, dar de ce merge ca RoboCop?”;

„Ce naiba e cu mersul ăla de găină?”;

„Este literalmente atât de răsfățată încât nici măcar nu a trebuit să învețe să meargă când era copil!”;

„Eu știu că am râs când am văzut-o cum merge... Dar dacă e să fiu sinceră, am râs și când am văzut-o prefăcându-se că e DJ”;

„Eu merg așa când sunt beată, dar încerc să demonstrez că nu sunt”;

„Doamne! Paris, dragă, te iubesc, dar mersul tău este oribil”;

„Cel mai prost mers din istoria modei”;

„O gazelă ambulantă! Stai departe de podium... nu e genul tău, lady!”;

„O iubesc, arată grozav, dar vă rog să nu mai defileze până nu exersează un pic”, sunt câteva dintre comentariile postate în dreptul filmulețului cu defilarea lui Paris Hilton.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)

Totuși, internauții au căzut de acord în privința unui lucru și anume faptul că vedeta în vârstă de 42 de ani este posesoarea unor picioare perfecte.

„Ok, mersul este groaznic…dar picioarele alea sunt wow!”, „Cui îi pasă când picioarele tale arată așa!”, „Merge așa din cauza pantofilor! Arată fabulos și picioarele ei sunt incredibile!” , „Nu poate să meargă, dar ce picioare! Arată minunat!”, De ce merge ca un zombie? Altfel, are picioare perfecte”, „E mersul ei. Așa face din anii '90 și nu va încerca niciodată să meargă ca un model de podium, pentru că ea este Paris Hilton”, sunt o parte din comentarii.

Fotografii: Getty Images/ Capturi Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni