• PRO TV
  • Esteticianul vedetelor, reținut după ce și-a jefuit propria iubită! Primele informații despre cazul lui Andrei Gregorian

Esteticianul vedetelor, reținut după ce și-a jefuit propria iubită! Primele informații despre cazul lui Andrei Gregorian

Esteticianul vedetelor, reținut după ce și-a jefuit propria iubită! Primele informații despre cazul lui Andrei Gregorian

În cursul zilei de miercuri, 4 octombrie 2023, Andrei Gregorian a fost reținut de autorități după ce fosta lui iubită l-a denunțat autorităților pentru furt. Acesta se află în acest moment în atenția polițiștilor.

Unul dintre cei mai cunoscuți și renumiți medici esteticieni din țară, Andrei Gregorian, a fost reținut de polițiști, după ce fosta lui iubită l-a acuzat de furt. Bărbatul care a operat de-a lungul anilor mai multe vedete din showbiz i-ar fi luat fostei sale partenere de viață 35.000 de euro din locuință.

Gallery

Andrei Gregorian și fosta lui iubită s-au cunoscut la Spitalul „Elias” din Capitală, acolo unde amândoi profesau ca medici. La scurt timp după despărțire, bărbatul a păstrat cheile de la ușa femeii. 

Potrivit autorităților, jaful a avut loc la data de 26 septembrie 2023, la o oră când nu era nimeni acasă. Medicul a intrat în locuința femeii, de unde ar fi plecat cu suma de 35.000 de euro.

La scurt timp după ce femeia a constatat lipsa banilor, aceasta a mers la Secția 5, unde a depus o reclamație, urmând ca, la data de 3 octombrie 2023, polițiștii să descindă în atât în locuința medicului, cât și la clinica pe care acesta o deține în Capitală.

În urma perchezițiilor, autoritățile au găsit și au ridicat aproximativ 86.500 de euro, bani care nu au fost justificați.

Sursă foto: Andrei Gregorian/Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni