• PRO TV
  • Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin divorț: „Sufletul meu pereche”

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin divorț: „Sufletul meu pereche”

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin divorț: „Sufletul meu pereche”

Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere fanii după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Alex Ashraf. Nimeni nu se aștepta ca bruneta să facă un asemenea gest, având în vedere că zilele trecute susținea că bărbatul i-a făcut foarte mult rău.

Oana Zăvoranu se află în acest moment în plin proces de divorț cu Alex Ashraf, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 10 ani. Anunțul separării a luat prin surprindere fanii, mai ales că bruneta a declarat că a fost înșelată, lăsată pentru o altă femeie și că i s-au furat banii. 

Gallery

​După un șir interminabil de acuzații la adresa fostului partener de viață, Oana Zăvoranu a lansat o nouă bombă în showbiz! Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de Alex Ashraf și o declarație de dragoste pentru bărbatul care ar fi înșelat-o cu o femeie cu moravuri ușoare:

”Wow...nu știu dacă știi...ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf

Vedeta, după ce a confirmat zvonurile divorțului, a făcut o serie de declarații incendiare cu privire la femeia care a înlocuit-o în sufletul lui Ashraf! Potrivit Oanei Zăvoranu, amanta soțului ei este o domnișoară cu moravuri ușoare, care activează în industria pornografică, fiind atât damă de companie, cât și model de videochat:

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel! El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN. 

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus și cum s-a îndrăgostit soțul ei de această femeie. Se pare că totul s-a întâmplat pe Tik Tok, acolo unde domnișoara intra constant în sesiuni de livestream:

„Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie. Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca barbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea mizerie de femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți căinii aleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva?”, a continuat Oana pentru sursa citată.

Sursă foto: Oana Zăvoranu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni