• PRO TV
  • Caz șocant la o școală din Bistrița! Un copil de 8 ani a fost legat de scaun, cu bandă scotch, de învățătoarea sa

Caz șocant la o școală din Bistrița! Un copil de 8 ani a fost legat de scaun, cu bandă scotch, de învățătoarea sa

Caz șocant la o școală din Bistrița! Un copil de 8 ani a fost legat de scaun, cu bandă scotch, de învățătoarea sa

O învățătoare din Bistrița este acuzată de mama unui copil de 8 ani că l-a legat de scaun folosindu-se de banda scotch. Femeia a recurs la un asemenea gest pentru a-l determina pe cel mic să nu se mai ridice în picioare.

Gallery

​Un nou caz șocant lovește în școlile din România! Mama unui băiat, elev în clasa a II-a la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, vine cu acuzații grave la adresa unei profesoare. Femeia spune că aceasta i-a legat copilul de scaun, folosindu-se de banda scotch, ca să nu se mai ridice în picioare.

Mai mult decât atât, mama celui mic spune despre cadrul didactic faptul că ar fi tras de urechi mai mulți copii din clasă, iar incidentul a ajuns astfel în atenția Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, notează jurnaliștii de la bistriteanul.ro.

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama elevului de 8 ani pentru sursa amintită mai sus.

Conform inspectorului școlar general, învățătoarea se află în sistem de peste un deceniu și, mai mult decât atât, ar fi obținut a doua cea mai mare medie din județ la examenul de titularizare anul acesta, mai arată sursa citată.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni