• PRO TV
  • Dana Roba a ajuns, de urgență, la spital! Ce se întâmplă cu vedeta, la patru luni de la tragedia prin care a trecut

Dana Roba a ajuns, de urgență, la spital! Ce se întâmplă cu vedeta, la patru luni de la tragedia prin care a trecut

Dana Roba a ajuns, de urgență, la spital! Ce se întâmplă cu vedeta, la patru luni de la tragedia prin care a trecut

Dana Roba a ajuns din nou la spital în această dimineață, la patru luni de la tragedia prin care a trecut din cauza fostului ei soț, Daniel Balaciu. Femeia, deși se află în afara oricărui pericol, are nevoie periodic de îngrijiri medicale.

Dana Roba este una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din România. Aceasta, deși are un succes incredibil când vine vorba de carieră, pe plan personal a trecut prin multe greutăți. Vedeta, în urmă cu patru luni, a fost lovită în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap de către tatăl fetițelor sale, Daniel Balaciu.

Gallery

Imediat după tragedia la care a fost supusă, Dana Roba a fost transportată de urgență la spital, acolo unde medicii au operat-o pe creier timp de 9 ore. Ulterior, ea a petrecut mai multe zile într-o comă indusă, urmând să fie externată din unitatea medicală abia după o lună.

Dana Roba și-a refăcut viața sentimentală după ce Daniel Balaciu a fost arestat de oamenii legii. Aceasta trăiește o nouă poveste de dragoste cu Beni, bărbatul care i-a fost alături în clipele grele prin care a trecut după masacrul la care a fost supusă. Cei doi nu se sfiesc să își arate iubirea în public și postează adesea imagini cu ei pe rețelele de socializare. 

Dana Roba a ajuns de urgență la spital în această dimineață

Dana Roba a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a alarmat pe fani. Se pare că femeia a ajuns din nou pe patul de spital, de această dată alături de iubitul ei, Beni. Vedeta nu a spus motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a menționat că a fost transportată cu ambulanța până la cea mai apropiată unitate medicală.

Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru FANATIK, Dana Roba a declarat că de când a stat față în față cu fostul ei soț se confruntă cu dureri puternice de cap și de coloană, cel mai probabil provocate de stres.

“Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament.

Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”,  a declarat Dana Roba pentru sursa citată.

Sursă foto: Dana Roba/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni