• PRO TV
  • O vulpe care traversează pe trecerea de pietoni, în București, face senzație pe TikTok: “Se ducea la Mega după niște pulpițe!”

O vulpe care traversează pe trecerea de pietoni, în București, face senzație pe TikTok: “Se ducea la Mega după niște pulpițe!”

O vulpe care traversează pe trecerea de pietoni, în București, face senzație pe TikTok: “Se ducea la Mega după niște pulpițe!”

După ce, în urmă cu câteva zile, o vulpe a fost surprinsă “la plajă” în Eforie, printre cei câțiva turiști ramași pe litoral, acum o alta a fost filmată pe străzile din București.

Gallery

​Un clip cu o vulpe care traversează strada pe la trecerea de pietoni, în sectorul 4, pe Olteniței, face senzație pe TikTok. Animalul pare că se asigură din toate direcțiile, înainte să o ia pe “zebră”.

Internauții au făcut haz de necaz când au văzut animalul sălbatic plimbandu-se în voie pe străzile capitalei. Tiktok-erii sunt de părere că vulpea a plecat “la plimbare” din Delta Văcărești.

@puffy.style #vulpe #sector4 #oltenitei #viral #bucurestiromania?? #foryou #foryoupageofficiall #tiktokvideo #5pasidebine #misiuneatiktok #România #foryoupage #tiktok ♬ Funny - Gold-Tiger


“Se ducea la Mega după niște pulpițe!”
“E de București, știe să treacă pe zebra”.
“Măcar trece regulamentar”.
“Păi e normal.... în spatele tău e Delta Văcărești”.

Vezi si: O vulpe filmată pe plajă la Eforie face senzație pe net: “A luat bilet prin Litoralul pentru toți!”

Unii spun că au întâlnit vulpi și în alte zone ale capitalei, iar o tiktok-eriță zice că în Londra vulpile sunt ceva “normal”.


“Am văzut și eu una în Baicului (din păcate era cu un pui de pisic în gură ). M-am și speriat de ea”.
“Mie mi-a ieșit în fața mașinii la Baba Novac una”.
“Acum 4 ani a intrat o vulpe la Mall Plaza ... la cafenea!”
“Tare! În Londra e normal să te întâlnești cu ele”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni