• PRO TV
  • Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, după divorț: „Bărbații slabi fug”. Impresara, mesaj de încurajare pentru actriță

Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, după divorț: „Bărbații slabi fug”. Impresara, mesaj de încurajare pentru actriță

Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, după divorț: „Bărbații slabi fug”. Impresara, mesaj de încurajare pentru actriță
Sursa: Instagram

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a anunțat că divorțează de Alex Ashraf, după șapte ani de căsnicie. Nu a durat mult și actrița a început să scoată la iveală informații neștiute despre acesta, care ar fi dus la despărțirea celor doi.

Gallery

​​După ce a anunțat că este o femeie singură, Oana Zăvoranu a primit o mulțime de mesaje, în mediul online, de susținere, iar una dintre persoanele care este lângă ea este chiar Anamaria Prodan.

Femeia de afaceri a transmis un mesaj puternic, precizând că despărțirea s-a produs din cauza lui Alex, care nu a știut cum să se descurce cu o femeie atât de puternică precum este Oana.

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul. Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea.

Gallery

Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt, pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică”, a spus Anamaria Prodan, conform Playtech.

Mai mult decât atât, impresara a mai precizat că bărbații care aleg să își lase soțiile pentru femeile „ușoare” trebuie să rămână la acel nivel, deoarece nu vor putea niciodată să se ridice la nivelul femeilor pe care le-au părăsit.

De asemenea, femeia de afaceri a sprijinit-o și a încurajat-o să meargă mai departe, fiind convinsă că va putea să depășească acest moment mai puțin plăcut din viața ei, așa cum a făcut de fiecare data când a avut câte o problemă.

„Oana trebuie să meargă numai înainte, cum a învățat din familie, să nu uite că se numește Oana Zăvoranu, unica. Să zâmbească vieții, care mereu ne pune pe toți la încercări. Eu știu ca ea poate, căci rar se nasc oameni ca Oana”, a mai transmis impresara.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni