• PRO TV
  • Alex Pițurcă, atac subtil pe o rețea de socializare:„O față frumoasă...” La cine face referire fostul fotbalist

Alex Pițurcă, atac subtil pe o rețea de socializare:„O față frumoasă...” La cine face referire fostul fotbalist

Alex Pițurcă, atac subtil pe o rețea de socializare:„O față frumoasă...” La cine face referire fostul fotbalist
Sursa: Instagram

Alex Pițurcă este foarte discret când vine vorba de viața lui personală. Mesajul postat de fostul fotbalist pe o rețea de socializare le-a dat de gândit internauților.

Alex Pițurcă nu este foarte activ în mediul online, acesta postează destul de rar, însă atunci când o face pune pe jar pe toată lumea, exact cum a făcut astăzi, când a postat un mesaj cu subînțeles.

Gallery

Fostul fotbalist nu prea s-a afișat cu femeile din viața lui, mereu a fost discret, chiar și atunci când a format un cuplu cu influencerița Cristina Ich, cea care i-a dăruit și un copil.

Relația lor a fost una tumultuoasă, însă ținută departe de ochii lumii. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, asta până când au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite și, totodată, să rămână în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună.

În urmă cu puțin timp, Alex Pițurcă a postat pe pagina s-a de Instagram, la story, un mesaj cu subînțeles, care pare a fi mai mult un atac discret.

Din postarea reiese că un suflet frumos va rămâne întotdeauna frumos, în ciuda schimbărilor pe care corpul le va suferi odată cu trecerea timpului.

„O față frumoasă o să îmbătrânească, un corp perfect o să se schimbe, dar un suflet frumos va rămâne întotdeauna frumos”, este postare distribuită de Alex Pițurcă, pe Instagram.

Fostul fotbalist nu a dat prea multe detalii, dar este clar să se referă la o persoană care face sau a făcut parte din viața lui.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni