• PRO TV
  • FOTO Alin Oprea și soția lui, Medana, lună de miere în Tenerife. „Cea mai dulce lună de miere”

FOTO Alin Oprea și soția lui, Medana, lună de miere în Tenerife. „Cea mai dulce lună de miere”

FOTO Alin Oprea și soția lui, Medana, lună de miere în Tenerife. „Cea mai dulce lună de miere”

La două săptămâni de la nuntă, Medana și Alin Oprea au plecat în Tenerife în ceea ce amândoi au numit „cea mai dulce lună de miere”. Ce imagini superbe au postat de acolo.

Cea mai mare și mai populară insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, Tenerife, este locul unde cei doi proaspeți însurăței și-au rezervat luna de miere. Alin Oprea și soția lui, Medana, se relaxează pe peste 30 de grade Celsius, departe de România.

O lună de miere magică” și „cea mai dulce lună de miere”, au scris cei doi pe conturile de socializare. Pentru această vacanță de după nuntă, soții Oprea s-au cazat în Playa de las Americas, o stațiune de vacanță situată în partea de sud a municipiului Arona, în vestul insulei.

Alin Oprea și Medana Oprea au luat cina la restaurantul cu specific italian Fiore, cunoscut pentru atmosfera sa romantică. Decorurile, realizate din flori, sunt impresionante.

Alin Oprea și Medana Oprea zâmbesc în fața restaurantului Fiore din Tenerife
FOTO:  Alin Oprea

Alin Oprea: „Ne bucurăm unul de celălalt”

Cântărețul ne-a mărturisit că el și soția sa au simțit nevoia să „evadeze” puțin din cotidian, pentru a se relaxa în paradisul din Tenerife. 

„Aici motorașele minții s-au oprit, timpul nu mai există și trăim nomente de neuitat. Ne bucurăm unul de celălalt și împreună de frumusețea naturală a insulei, de ocean, de vegetația luxuriantă dominată de palmieri și cactuși, de o climă foarte blândă și de bucătăria mediteraneană. Serile sunt romantice, la lumina lumânărilor, într-un ambient presărat cu petale de flori și în muzica valurilor oceanului care este la doar câțiva pași de terasa apartamentului nostru.
Ne era dor de astfel de momente în doi, în care povestea iubirii noastre încă se scrie cu litere de aur”, a declarat Alin Oprea.

Dacă venirea în Spania a făcut ca eu să am un concert la Madrid, în cadrul evenimentului Săptămâna Culturală Românească, unde am primit și un Premiu de Excelență, iată că și Medana a acceptat cu drag propunerea organizatorilor de a-și lansa cartea de poezii intitulată Povestea eternei iubiri, în cadrul aceluiaș eveniment.

La întoarcerea noastră spre casă pentru începerea turneului de toamnă Talisman, vom poposi din nou la Madrid, unde tot Medana a fost invitată să-și prezinte volumul de poezii în cadrul Festivalului de Carte și Arte al Românilor de Pretutindeni, CULTURO 5-7 Septembrie 2023, organizat de Mircea G. Florescu”, a adăugat Alin Oprea.

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie și au avut petrecerea la un local exclusivist din Capitală. 500 de invitați și 10 perechi de nași le-au fost alături în cea mai frumoasă seară pentru ei.

Nașii noștri sunt oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente și pe care-i dorim aproape și în cele mai frumoase momente. Noi îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră”, declara Alin Oprea pentru PROTV.RO, înainte de nuntă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni