• PRO TV
  • ANAF a pus sub sechestru mașinile lui Pescobar. Firma de leasing a făcut și ea același lucru. Despre ce autoturisme este vorba

ANAF a pus sub sechestru mașinile lui Pescobar. Firma de leasing a făcut și ea același lucru. Despre ce autoturisme este vorba

ANAF a pus sub sechestru mașinile lui Pescobar. Firma de leasing a făcut și ea același lucru. Despre ce autoturisme este vorba

ANAF și o firmă de leasing au pus sechestru pe două dintre mașinile lui Pescobar. În urmă cu doar câteva săptămâni, ANPC a închis restaurantele milionarului, după ce au fost găsite mai multe nereguli.

Gallery

​De curând, o firmă de leasing a pus sechestru pe un autoturism Ford Transit, mașină pe care Pescobar și-a asumat personal că o va plăti în leasing. Firma de la care a fost luată mașina nu a primit prea mulți bani înapoit, deoarece autoturismul a fost produs în anul 2006, iar sechestrul a fost pus la mai bone de un deceniu distanță.

Mai mult decât atât, și ANAF a făcut același lucru, de data aceatsa, fiind vorba de o mașină deținută de firma Nedsea S.R.L. companie care, până de curând, a administrat restaurantul din Herăstrău al lui Pescobar.

Sechestrul a fost pus în luna august a anului trecut, fiind vorba de o mașină marca Peugeot Partner, fabricat în urmă cu opt ani.

În urmă cu puțin timp, o nouă informație uluitoare a ieșit la iveală. După multe luni în care Pescobar a declarat că el este patronul restaurantelor de lux, informația a fost contrazisă chiar de către Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Acesta a declarat că, de fapt, în acte, proprietari sunt părinții lui Pescobar, iar cea care se află la cârma tavernelor este Larisa Popa. Aceasta are un număr uriaș de urmăritori, în mediul online, datorită fotografiilor îndrăznețe pe care le pune, ceea ce a ajutat-o în promovarea afacerii familiei Nicolau.

Mama acestuia, potrivit Cancan, i-a cerut lui Hora Constantienscu răbdare în ceea ce privește rezolvarea problemelor raportate, șeful ANAF precizând că i-au fost oferite lui Pescobar mai multe șanse, pentru a redeschide localul.  

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni (…)

El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă”, a precizat acesta, conform Cancan.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni