• PRO TV
  • Tatăl Laurei Roșca, mărturisiri cumplite în ziua în care și-a înmormântat fiica! Adevărul despre moartea tinerei: „Mi-au zis prietenii”

Tatăl Laurei Roșca, mărturisiri cumplite în ziua în care și-a înmormântat fiica! Adevărul despre moartea tinerei: „Mi-au zis prietenii”

Tatăl Laurei Roșca, mărturisiri cumplite în ziua în care și-a înmormântat fiica! Adevărul despre moartea tinerei: „Mi-au zis prietenii”

Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii sub numele de DJ Lalla, și-a pierdut viața pe o plajă din Mamaia în urmă cu doar câteva zile. După slujba de înmormântare, tatăl său a făcut noi dezvăluiri despre ea.

Gallery

​Joi, pe data de 28 septembrie, Laura Roșca a fost găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia. Un grup de persoane i-au găsit trupul și au anunțat autoritățile, iar în urma expertizei medico-legale s-a descoperit nisip și apă în plămânii tinerei, cauza decesului find înecul.

Până la stabilirea oficială a circumstanțelor s-au luat în calcul mai multe ipoteze, printre care sinuciderea sau crima, dar tatăl tinerei de 34 de ani spune că nu se pune problema de așa ceva. Mai mult, bărbatul a negat orice asociere a fiicei sale cu depresia, spunând că fata „era foarte ok, foarte muncitoare” și plină de energie.

„Toate bănuielile sau speculațiile sau presupuneri, astea le are poliția. Eu nu le mai am. S-a înecat, i-au găsit nisip în plămâni. Înseamnă că a luat o gură de apă cu nisip. Dacă știți evenimentele de pe Plaja Mamaia, anul acesta a fost record la decese, în jur de 50. Este un record de când există Mamaia.

Mi-au zis prieteni care au fost acolo că după ce au picat în groapa aia, au avut nevoie de ajutor să vină la mal, deci probabil că și Laura, necunoscând locul, s-a avântat. De înotat, înota foarte bine, dar poți să aluneci, se mai poate întâmpla.

(…) Aia se vede la autopsie. S-au făcut poze și eu ieri am prins-o în brațe și am strâns-o în brațe. S-ar fi văzut. Ștrangularea nu se face fără urme (...).

Laura era foarte ok, foarte în putere, foarte muncitoare. Fata era un mănunchi de energie. Pe oriunde a fost, a fost floarea petrecerii”, a declarat tatăl Laurei Roșca, pentru wowbiz.ro.

Foto: DJ Lalla/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni