• PRO TV
  • Ultimele imagini cu DJ Lalla, cu nici două ore înainte de a muri. Unde se îndrepta Laura Roșca, la primele ore ale dimineții

Ultimele imagini cu DJ Lalla, cu nici două ore înainte de a muri. Unde se îndrepta Laura Roșca, la primele ore ale dimineții

Ultimele imagini cu DJ Lalla, cu nici două ore înainte de a muri. Unde se îndrepta Laura Roșca, la primele ore ale dimineții
Sursa: captură video, Instagram I lalla

Săptămâna trecută, DJ Lalla, pe numele său real Laura Claudia Roșca, a fost găsită fără suflare, pe o plajă din Mamaie. Tânăra a fost înmormântată, duminică, 1 octombrie, iar familia și cunoscuții au condus-o pe ultimul drum.

La fel ca anchetatorii, și familia artistei are multe semne de întrebare cu privire la ultimele zile din viața acesteia și încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt, în tot acest timp.

Gallery

​Tatăl Laurei susține că, în urma autopsiei, s-a concluzionat că, în corpul ei, nu a fost găsită nicio substanță interzisă sau alcool, iar decesul s-a produs în urma înecului: „Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe DJ Lalla, în dimineața zilei de joi, 28 septembrie, la ora 08:40, în timp ce iese din bloc și se îndreaptă către zona cluburilor, spre plajă. Trupul Laurei a fost găsit aproximativ două ore mai târziu, la 10:20, pe plaja din Mamaia.

Misterul morții lui DJ Lalla se adâncește și mai tare, deoarece bărbatul la care aceasta s-a cazat când a ajuns la mare refuză să dea detalii despre ce s-a întâmplat cu ea, în ultimele ore de viață. „Nu am nici cea mai mică idee dacă a fost singură pe plajă. Vă spun că este o anchetă în desfășurare, nu am să comentez nimic. Doar condoleanțe familiei. Vă rog frumos!”, a transmis acesta.

Sâmbătă, 30 septembrie, la trei zile de când a fost găsită moartă, anchetatorii au găsit telefonul și hainele Lallei, la mică distanță de apartamentul bărbatului respectiv. Conform unui site de știri, DJ Lalla ar fi intrat în mare și, din cauza curenților puternici, s-ar fi înecat, fiind purtată aproximativ un kilometru de locul în care a fost descoperit cadavrul.

În dimineața în care și-a găsit sfârșitul, DJ Lalla ar fi plecat să vadă răsăritul. I-a trimis o poză surorii sale, care locuiește în Anglia și, de atunci, a fost de negăsit, deși telefonul rămas pe plajă a sunat trei zile, fără încetare.

Sursa foto: Captură video, Instagram I lalla 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni